Top turism de lux in Europa: Alege o destinatie de Oscar, vacanta urmatoare

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 00:00
4356 citiri
Top turism de lux in Europa: Alege o destinatie de Oscar, vacanta urmatoare
Foto: turkey.inthehotels.com

Cele mai luxoase hoteluri din Europa si-au primit laurii intr-o competitie care te poate inspira pentru urmatoarele alegeri de vacanta. Fie ca vrei sa te cazezi in cel mai luxos complex din Europa, sa alegi cea mai buna destinatie pentru city break sau, poate, cel mai bun hotel din Romania, acum stii care sunt reperele in industria turismului.

Oscarul pentru cel mai bun hotel a fost castigat de Hotel Le Bristol din Paris, Mardan Palace din Turcia a primit titlul de cel mai bun hotel de lux din Europa, iar Londra a fost numita cea mai buna destinatie pentru city-break.

In plus, Lufthansa, Kempinski Hotels & Resorts, DFDS Seaways, Disneyland Paris si Norwegian Cruise Line se numara printre brandurile care au iesit victorioase din World Travel Awards (WTA) 2012, ceremonie care a avut loc la inceputul lunii octombrie, in Potrugalia.

Programul WTA a mai fost numit in presa internationala drept "Oscarurile industriei turismului", avand ca scop principal recompensarea brandurilor turistice care au adus cea mai mare contributie in industrie in ultimul an.

Castigatorii vor participa in 12 decembrie la o noua competitie, Finala WTA, care va avea loc la New Delhi, in India.

Oscarul pentru cel mai bun hotel merge in Paris

Hotel Le Bristol din Paris a castigat titlul de "Europe's Leading Hotel", in fata hotelului Cipriani din Venetia, a hotelului The Dorchester din Londra, dar si in fata Four Seasons Hotel din Milano si Grand Hotel Europe din St. Petersburg.

Turcia, multipla campioana pentru turismul de lux

Foto: hotels4u.com

Ministerul culturii si turismului din Turcia a primit titlul de "Europe's Leading Tourist Board". Tot in Turcia au ramas cateva dintre premiile importante pentru turismul european de lux: titlul de "Europe's Leading Luxury Hotel" a mers la Mardan Palace, Cornelia Diamond Golf Resort & Spa este "Europe's Leading Luxury Resort", iar Angel's Peninsula a castigat premiul "Europe's Leading New Luxury Hotel".

Londra, cea mai buna destinatie pentru city break

Foto: salseek.com

Londra a rezistat eroic in fata destinatiilor precum Venetia, St. Petersburg, Stockholm, Madrid, Praga sau Paris, castigand titlu de "Europe's Leading City Break Destination".

Carol Park Hotel, cel mai bun hotel din Romania

Foto: hotelsguide.com

Romania nu a castigat niciun titlul european, insa titlul "Romania's leading hotel 2012" a fost acordat hotelului Carol Park, dupa o lupta acerba dusa cu Athenee Palace Hilton Bucharest, InterContinental Bucharest, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Radisson Blu Hotel Bucharest.

"Carol Park Hotel a primit cele mai multe voturi in categoria sa, devenind astfel, castigator. Voturile sunt acordate de membri industriei turistice, dar si de public, in general", a declarat Anton Santos, reprezentant World Travel Awards pentru Business24.

#top destinatii lux Europa, #destinatii lux, #World Travel Auwards 2012 , #Top luxury