Vacanta in Mauritius, pe Ile Aux Cerfs: Un paradis cu nisipuri albe

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
6171 citiri
Vacanta in Mauritius, pe Ile Aux Cerfs: Un paradis cu nisipuri albe

Fa-ti vacanta in insula Ile aux Cerfs, o insula exotica, aproape de coasta estica a insulei Mauritius, in zona Flacq. Acest mic "Paradis" are aproape 100 de hectare de pamant. Nu vei mai gasi cerbi, animalele care au dat numele insulei, insa vei gasi unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisip alb.

In ultimii ani, Ile Aux Cerfs a devenit una dintre cele mai populare destinatii turistice, scrie Mauritius Attractions. Ile Aux Cerfs a devenit faimoasa pentru plajele sale, lagunele impresionante si gama larga de activitati la care ai acces.

Plajele de Ile Aux Cerfs iti permit sa practici o sumedenie de sporturi acvatice, ai la indemana restaurante si un hotel de cinci stele cu propriul sau teren de golf. Aici poti inchiria o barcuta cu carena de sticla, poti face waterski, poti sa te dai cu banana si orice altceva ai visat sa faci pe o insula exotica.

Ile Aux Cerfs este recomandata, insa, pentru snorkeling, in special. Reciful de corali este extrem de colorat si plin de viata subacvatica, dar si de stanci imense, negre, care ies din apa.

Exista si un teren de golf cu 18 gauri de unde poti admira privelistile unice din lagune si oceanul Indian care inconjoara insula, in timp ce te relaxezi la un joc de golf. Tot ce trebuie sa faci, insa, pentru a avea acces la el este sa faci o rezervare in avans, scrie Lonelyplanet.

Potrivit aceleiasi publicatii, vei gasi locuri de plaja in zona vestica a acestei insule, chiar si iarna.

Vrei si tu sa iti petreci vacanta in Ile Aux Cerfs?

Cazarea intr-o camera Deluxe costa incepand de la 199 de euro, ne-a spus Sorin Vaduvoiu, Directorul agentiei Perfect Tour.

In ceea ce priveste zborul, ai de ales intre doua variante: cu escala la Paris sau la Londra.

Varianta cu escala la Paris, Charles de Gaulle dureaza 15 ore si 25 de minute, si este efectuata de compania Air France cu decolare de pe Otopeni si aterizare la aeroportul Plaisance, in Mauritius.

Un bilet la Economy Class, dus-intors costa 1.104 euro, cu tot cu taxe de aeroport. Pretul este valabil pentru plecare pe 2 septembrie si intoarcere pe 14 septembrie, in limita locurilor disponibile.

Cea de-a doua varianta, cu escala la Londra pe aeroportul Heathrow dureaza 24 de ore si 55 de minute, avand aterizarea tot la Plaisance, in Mauritius. Cursa este efectuata de British Airways si costa 925 de euro de persoana dus-intors, cu plecare in 8 octobrie si intoarcere in 20 octombrie 2012.

Desigur, tot in limita locurilor disponibile, sustine Vaduvoiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Mauritius, #insula exotica Mauritius, #rezervare Ile Aux Cerfs , #Top luxury