Noi destinatii montane de lux, pentru vacante de 5 stele

Miercuri, 06 Februarie 2013, ora 12:06
4210 citiri
Noi destinatii montane de lux, pentru vacante de 5 stele
Foto: ft.com

Iti plac vacantele la schi in Gstaad? Ai acum o alternativa la inaltime: un nou complex de lux se deschide in luna februarie in Alpii francezi, la 300 de kilometri de statiunea ta preferata.

Aici poti admira privelistea alpina dintr-o piscina exterioara incalzita si vei savura vinurile propuse de propriul tau sommelier.

Dezvoltatorul american Eleven Experiences iti pune la dispozitie tot echipamentul de care ai nevoie pentru schi, dar si o piscina incalzita in exterior sau propriul chef si sommelier, scrie publicatia Forbes.

Amplasata in satul Le Miroir din Franta, in regiunea Savoie, chiar pe granita intre Franta si Italia, Chalet Pelerin poate fi inchiriata catre grupuri de cate zece persoane, la un pret de 12.500 de dolari pe grup.

Cabana are patru suite, un dormitor, piscina interioara cu apa sarata, sauna finlandeza, baie de aburi si piscina exterioara incalzita.

Foto: forbes.com

Desigur, reprezentantii Eleven iti vor organiza si un "schi safari", vei avea propriul chef, care iti va crea cele mai gustoase mancaruri si propriul sommelier, care te va ajuta sa faci cele mai reusite combinatii.

Masa, echipamentul (care include si o preche de ski-uri Wagner de fiecare), transferul de la aeroport si prezenta constanta a ghidului in grup sunt incluse in pret.

Ce nu este inclus in pret este activitatea heli-skiing, pe care o poti desfasura contracost, insa.

Foto: departures-international.com

Chalet Pelerin ar putea deveni destinatia ta preferata pentru vacantele la schi, cel putin pana in 2016, cand vom avea si noi o statiune de lux, pe Valea Prahovei, asa cum au anuntat proprietarii Domaniului Cantacuzino zilele trecute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta schi Alpi, #statiune lux Alpi, #Chalet Pelerin cazare , #Top luxury