Ai ratat vacanta de Sarbatori? Iata cele mai interesante oferte din ianuarie

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
3212 citiri
Ai ratat vacanta de Sarbatori? Iata cele mai interesante oferte din ianuarie
Vacanta in ianuarie

Daca nu ai reusit sa-ti petreci Revelionul peste mari si tari, vestea buna este ca luna ianuarie vine cu o avalansa de oferte foarte tentante. Fie ca vrei un city-break de cateva zile sau sa schiezi intr-o statiune din Austria, vei gasi vacante la preturi de doua-trei ori mai mici decat in aceasta perioada.

La Perfect Tour, puteti achizitiona o vacanta de o saptamana pe Costa del Sol, in Spania, pentru doar 290 de euro de persoana. Aici veti gasi o clima mult mai blanda decat in Romania,un mozaic cultural in sunet de chitara. Casele albe in stil maur va vor insoti pe toata perioada sejurului.

In timpul sederii, puteti da o fuga pana in Sevilia, Tanger sau Marbela, cea mai luxoasa statiune de pe coasta.

Tariful include transport cu avionul, trei mese pe zi, transport hotel-aeroport si chiar o excursie de jumatate de zi la Marbela si Puerto Banus.

Pelerinaj de Boboteaza

O oferta interesanta vine din partea agentiei Paralela 45, care ne propune sa petrecem Boboteaza la Betleem, in Israel. Pelerinajul dureaza sapte zile si costa 495 de euro, data de pornire fiind 13 ianuarie.

In pret este inclus transportul cu avionul, cazarea intr-un hotel de patru stele, vizitarea de obiective, dar si doua mese pe zi.

In prima zi de sedere, veti face turul orasului Tel Aviv, cel mai cosmopolit loc din Israel, supranumit "orasul alb". De asemenea, va veti plimba pe minunata faleza a Marii Mediterane si veti vizita nenumarate biserici celebre, cum ar fi Biserica Sf. Ioan Botezatorul, dar si Fantana Sfintei Fecioara Maria.

Un al doilea Revelion

Daca te-ai simtit foarte bine de Revelion, cu siguranta ca nu vei refuza o a doua petrecere. Tot Paralela 45 ne propune sa sarbatorim Anul Nou Chinezesc in China, la Hong Kong, in cadrul unei excursii de sapte zile.

Plecarea este pe data de 21 ianuarie, iar vacanta costa 1.485 de euro de persoana. In pret este inclus transportul cu avionul, cazarea intr-un hotel de patru stele, turul orasului Hong Kong, participarea la Parada de Anul Nou (23 ianuarie) si cina pe un vas local de croaziera in Victoria Bay. De pe vas, veti putea asista la spectacolul focurilor de artificii de pe 24 ianuarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta mare, #vacanta iarna, #vacanta lux, #vacanta exotica, #perfect tour, #paralela 45, #agentie turism, #oferta vacanta, #vacanta ianuarie , #Vacanta de lux