Casa de vacanta instant: Adauga doar apa si curent!

Sambata, 19 Mai 2012, ora 00:00
9890 citiri
Casa de vacanta instant: Adauga doar apa si curent!

Casa ta de vacanta poate fi acum si la munte si la mare, oriunde iti doresti sa iti petreci vacanta, fara investitii foarte mari. Ai nevoie doar de un teren drept, eventual betonat, de conexiuni la energie electrica si apa curenta. Si de o casa de vacanta mobila, desigur.

Alege-ti locul preferat, iar casa iti va fi livrata pe un sasiu fix, complet echipata si mobilata dupa gustul tau astfel incat sa poti locui acolo si iarna.

Mobilierul este unul standard, insa variatia de optiuni ramane la nuante si culori, iar amplasarea se realizeaza rapid, si tot atat de rapid poate fi mutata pe roti de deplasare.

Nu este nevoie de nicio macara pentru incarcare-descarcare. Casa este transportata cu un trailer sau o masina speciala pentru transporturile agabaritice, iar transportul dureaza exact cat ar dura un drum normal cu masina, explica Nicolae Oiesdean, manager RomCaravan, companie care are in potrofoliu si astfel de case mobile.

In principiu, insa, posesorii de astfel de case nu le muta, recunoaste managerul RomCaravan.

Un exemplu oferit de managerul companiei este modelul "Sun Roller" care poate avea doua, trei si chiar patru dormitoare. Poti alege o casa de 8x3 metri, 8,6x3 metri, 8x4metri sau 10x4 metri, iar preturile pornesc de la 15.500 de euro (fara TVA), precizeaza Oiesdean.

Casele de vacanta sunt complet echipate pentru maxim opt persoane si cuprind un dormitor matrimonial, dormitoare pentru copii, bucatarie si baie complet echipate. Vin, de asemenea, cu o canapea extensibila si sistem de incalzire.

La solicitarea ta, poti adauga un aparat de aer conditionat, un sistem de incalzire electrica, varianta combinata de incalzire electrica si pe gaz sau o plita electrica in loc de aragaz.

In ceea ce priveste utilitatile, casa vine cu toate sistemele pregatite pentru conectare la energie electrica, apa curenta, gaz sau canalizare, spune managerul RomCaravan.

Daca iti doresti si o terasa la casa ta de vacanta, managerul Romcaravan te sfatuieste sa iti faci una personalizata de la firmele romanesti care realizeaza astfel de proiecte, doar dupa ce ai deja casa pe teren.

"Nu este recomandabil sa iti cumperi o terasa de la producator, pentru ca se fac in Romania la preturi de trei ori mai ieftine", spune Nicolae Oiesdean.

"Avem clienti care si-au facut terasa pe care au inchis-o cu termopan si si-au facut inca un living de 30 de metri patrati", a adaugat acesta.

#casa vacanta mobila, #casa vacanta, #pret casa vacanta mobila , #Vacanta de lux