Cat costa o cabana in statiunea preferata a Madonnei si a familiei regale britanice

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
5548 citiri
Cat costa o cabana in statiunea preferata a Madonnei si a familiei regale britanice
Cabana Elvetia

Sa gasesti o locuinta luxoasa la munte departe de ochii curiosi este o misiune aproape imposibila. Asa ca, vestea ca se vinde una dintre cele mai spectaculoase cabane din Elvetia nu poate decat sa-i bucure pe cei care nu se uita la bani cand vine vorba de confort si intimitate.

Cabana se afla in statiunea elevetiana de schi Zermatt, aflata la baza muntilor Matterhorn, confrom Luxurylaunches.com. Celebritati precum Madonna si William si Kate, dar si membrii clanului Italian Agnelli, isi petrec vacantele in acest loc exotic.

Locuinta are 2.551 de metri patrati si este printre putinele disponibile spre vanzare nonrezidentilor.

Localizata in Alpii elvetieni, Cabana Zermatt Peak este o locuinta moderna cu cinci dormitoare, cu o intrare privata sub forma de tunel si cu lift.

Are un spatiu outdoor de 365 de metri si o privelista incredibila asupra satului si a muntilor.

Primul nivel este un spatiu wellness cu Jacuzzi interior si exterior, sauna si sala de fitness. Cabana mai este dotata cu dressing-uri si spatii de relaxare. Printre atractiile casei se mai numara o bucatarie imensa, o pivnita cu vinuri, o biblioteca si o camera din care poti vedea cerul prin tavan.

Pretul de vanzare este de 21 milioane de dolari, suma in care este inclus si mobilierul si personalul casei, printre care se afla si un bucatar sef.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta elvetia, #casa vacanta, #cabana munte, #cazare elvetia, #madonna, #familia regala, #casa lux vanzare , #Vacanta de lux