Cazeaza-te ca un lider mondial in cele mai impresionante apartamente prezidentiale din Europa

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 00:00
5925 citiri
Cazeaza-te ca un lider mondial in cele mai impresionante apartamente prezidentiale din Europa
Foto: Cala di Volpe

Hotelurile de lux pot reprezenta o tentatie pentru orice turist, dar putini sunt cei care isi permit sa ajunga intr-un adevarat apartament prezidential.

Adevarate "bijuterii ale coroanei" din industria hoteliera, acestea sunt rezervate celor bogati si puternici, dar asta nu inseamna ca nu te poti rasfata si tu intr-o astfel de oaza a opulentei, arata portalul Just Luxe.

1. Cala di Volpe - Porto Cervo

Dupa ce Berlusconi a dat tonul aici petrecerilor pentru prietenii sai influenti, Sardinia si oraselul Porto Cervo au intrat in atentia celor bogati si puternici.

Foto: starwoodhotels.com

Cea mai buna impresie o poti face daca alegi sa te cazezi in apartamentul prezidential de la hotelul Cala di Volpe din Porto Cervo.

Desi nu este caracterizat de finisaje foarte opulente, apartamentul cu trei dormitoare este definitoriu pentru stilul sic si romantic italian.

Cei 450 de metri patrati ai sai gazduiesc dormitoarele, sufrageria, o sala de sport, o piscina privata, un solar si o terasa de unde poti admira privelistea de pe Coasta de Smarald.

2. Four Seasons Hotel George V - Paris

Apartamentele prezidentiale de la George V sunt indeajuns de elegante pentru a-ti dori sa poposesti aici ori de cate ori vizitezi Parisul.

Trei astfel de apartamente te asteapta in renumitul hotel parizian, iar dimensiunea standard pentru fiecare este de 200 mp.

Foto: fourseasons.com

Printre caracteristicile de lux se numara baile imbracate in marmura, tapetul fin asternut pe pereti, spatiile largi din living si candelabrele masive de cristal.

De asemenea, cand alegi apartamentul prezidential trebuie sa tii cont ca fiecare din cele trei spatii de cazare se adreseaza unui anumit tip de viata. Astfel, unul vine cu un mic birou de lucru, altul ofera o sala de gimnastica, iar al treilea te lasa sa te simti perfect alaturi de un numar mai mare de oaspeti gratie livingului extins.

3. Principe di Savoia - Milano

Apartamentul prezidential din Hotel Principe di Savoia nu este doar cel mai luxos si extravagant din acest hotel, ci din intregul oras Milano.

Foto: principedisavoia.hotelsinmilan.it

Nimic mai placut decat sa combini o sedinta prelungita de shopping in capitala modei europene cu un apartament de dimensiunile unei vile clasice italiene.

Spatiul de cazare de 500 mp are propriul lift privat pentru a oferi intimitatea dorita de oaspeti. Trei dormitoare, fiecare cu baia sa proprie, decorate cu mobilier antic si oglinzi venetiene te asteapta sa incerci o portie de rasfat demna de un imparat roman.

Extravagantele nu se opresc aici! Minibarul poate fi deservit de un chelner, in cazul in care ai decis sa organizezi o petrecere in apartament, livingul este dotat cu un semineu, iar in zona de relaxare vei gasi pana si o piscina termala in anticul stil al orasului Pompei.

Tot acolo poti incerca si placerea saunei, a unei bai turcesti, relaxarea intr-un jacuzzi sau revigorarea data de o tura de bazin de inot.

#vacanta lux, #hoteluri de lux, #apartamente prezidentiale, #hoteluri Europa , #Vacanta de lux