Cele mai tari destinatii de vacanta pentru 2012

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 09:47
3198 citiri
Cele mai tari destinatii de vacanta pentru 2012
Plaja Panama

Imagineaza-ti ca te relaxezi intr-un hamac pe o plaja oarecare din Panama, avandu-i ca vecini pe Angelina Jolie sau Michael Jordan. Nu, nu este vorba de o vacanta pentru care trebuie sa-ti iei un credit bancar, ci de o sedere rustica, dar stilata, intr-un loc care a renascut din propria-i cenusa.

Sa descoperi noi destinatii de vacanta poate parea imposibil, insa una dintre minunile calatoriilor este ca intotdeauna exista un loc nou la orizont. Si chiar si atunci cand esti sigur ca esti familiarizat cu un oras sau o plaja, ai surpriza sa gasesti un loc ascuns si necunoscut.

Daca vrei sa faci ceva cu totul nou in 2012, BusinessInsider.com ti-a pregatit o lista a celor mai tari si noi destinatii de vacanta.

Sri Lanka

Orasele moderne si plajele immaculate din Sri Lanka au atras intotdeauna o anumita categorie de turisti, insa razboiul civil care s-a tot oprit si a repornit in ultimii 26 de ani i-a tinut pe restul departe de acest loc minunat.

Conflictul s-a incheiat in urma cu trei ani, iar pe masura ce starea de pace se inradacineaza, aceasta insula din Oceanul Indian este pe cale sa asiste la un boom al turismului.

Toronto

Daca tot ce stii despre Toronto are legatura cu siguranta, curatenia si industria cinematografica a orasului, inseamna ca n-ai mai fost aici demult.

Acest loc a trecut printr-o schimbare dramatica in ultimii ani, ce a avut ca rezultat aparitia unor restaurant modern remarcabile si scene fantastice de fashion si viata de noapte.

Sf. Lucia, Sf. Vincent si Grenadinele

Insiruirea de 32 de insule la sud de Sf. Lucia, Sf. Vincent si de Grenadine este de mult timp sub radarul unei categorii elitist de turisti. Insa, dezvoltarile recente, ce includ un aeroport de 240 de milioane de dolari ce se va deschide, anul viitor, pe Sf. Vincent, fac aceasta regiune accesibila unui segment mai larg de iubitori de calatorii.

Costa Navarino, Grecia

Economia Greciei a avut si zile mai bune, insa acest lucru nu a oprit avansul industriei turistice locale.

Spre exemplu Messenia, degetul cel mai vestic al peninsulei Peloponeza, modelata sub forma unei maini, este un loc plin de vai scaldate in lumina soarelui, biserici bizantine si dune de nisip care te poarta spre o mare albastra precum cristalul.

Xishuangbanna, China

Yunnan este plin atat de turisti chinezi, cat si din restul lumii, insa acest colt salbatic al provinciei de la picioarele muntilor Himalaya este in continuare trecut cu vederea.

Inconjurat de paduri tropicale, temple budiste, sate tribale si vizitat de ultimii elefanti salbatici din China, Xishuangbanna este locul potrivit pentru cei care isi doresc putina aventura

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacante lux, #vacanta 2012, #idei vacanta, #destinatii vacanta, #vacanta scumpa , #Vacanta de lux