Chinezii au transformat un portavion rusesc intr-un hotel de lux

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 18:55
7485 citiri
Chinezii au transformat un portavion rusesc intr-un hotel de lux
China a transformat un portavion rusesc intr-un hotel de lux

Chinezii au reusit sa transforme un portavion rusesc intr-un hotel de lux, in urma unei investitii de 15 milioane de dolari.

Inedita unitate de cazare este prima de acest tip din lume, scrie bornrich.com. Nava, de o dimensiune considerabila a fost creata, initial, pentru a ajuta la deplasarea unor avioane de lupta.

Anul 2011 a fost anul in care China si-a facut simtita prezenta in multe domenii. Pe langa faptul ca au inregistrat progrese economice, si-au pus amprenta asupra stilului de viata luxos, in multe privinte, printre care transformari spectaculoase.

In urma investitiei de 15 milioane de euro, nava a fost transformata intr-un hotel de lux, cu facilitati moderne, cu un decor tematica si cu o multime de camere primitoare pentru viitori clienti.

Pana acum cativa ani, transportatorii de aeronave din Rusia erau mandria flotei armate. Creativitatea chineza a schimbat acest lucru si a transformat o ambarcatiune de razboi intr-un hote de lux, amplasat in municipiul Tianjin, din nordul Chinei. Aernoava a apartinut Parcului de Aeronave Binhai, incepand cu anul, dupa ce a fost cumparata de o companie chineza, in 1996.

Deschiderea oficiala a hotelului va avea loc, cel mai tarziu, la sfarsitul lunii ianuarie, anul acesta. Din acel moment, va fi disponibil si pentru rezervari. In ceea ce priveste facilitatile, trebuie sa stiti ca exista 148 de camere, 2 apartamente prezidentiale si 3 destinate clientilor VIP.

Pe langa toate acestea, hotelul mai are si 137 de camere standard, in afara zonelor comune, de servit masa. Toate decoratiunile sunt cu specific oriental, inclusiv mobila. Piesele de mobilier sunt colorate in culorile traditionale si poarta amprenta lucrarilor de arta din regiune.

#China portavion rusesc, #portavion rusesc hotel lux, #hotel lux, #hotel inedit , #Vacanta de lux