Cum arata cele mai luxoase saloane de asteptare din aeroporturi (Galerie foto)

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 15:51
4003 citiri
Cum arata cele mai luxoase saloane de asteptare din aeroporturi (Galerie foto)
Sursa foto: Shutterstock

Daca vrei sa transformi asteptarea zborului intr-o experienta placuta, atunci trebuie sa devii membru al uneia dintre salile VIP ale marilor companii aeriene. Poti sa beneficiezi de facilitati SPA, sofer, te poti odihni in camerele de dormit sau servi cina intr-un cadru elegant.

Iata cateva dintre cele mai luxoase astfel de spatii de relaxare, prezentate intr-un clasament realizat de BusinessInsider:

Cel mai bun aeroport pentru pasionatii de shopping: Sala Concorde - Heathrow de la Londra

Heathrow este considerat de catre specialisti cel mai bun aeroport pentru shopping, tinand cont ca aici se gasesc foarte multe reprezentante ale unor marci de lux cum ar fi: Burberry, Dior sau Gucci.

Dupa ce te plictisesti de cumparaturi, poti servi cina intr-un cadru elegant si intim, unde beneficiezi de serviciile oferite de un staff de chelneri. In plus, ai acces gratuit la Elemis Travel Spa.

Camera Concorde unde se gases toate aceste facilitati este in Terminalul 5 din Aeroportul Heathrow, Londra

Cea mai buna alegere daca vrei intimitate: Lounge-ul "First Class" - Lufthansa

Lounge-ul Lufthansa pune la dispozitia clientilor doua camere de dormit, parcare, o camera pentru fumatori. In plus, atunci cand esti pregatit sa urci in avion, o limuzina te va duce pana la poarta de imbarcare.

Terminalul 1, Aeroportul Frankfurt din Germania

Pentru o calatorie fara griji: Lounge "La Premier" - Air France

Merita sa fii membru VIP la salonul "La Premier" al companiei Air France: ei se ocupa de inregistrarea bagajelor tale, iti pun la dispozitie o serie de tratamente spa si te servesc cu vinuri alese de catre chef-ul Alain Ducasse, bucatar cu trei stele Michelin. Ti se pune la dispozitie un sofer care sa te conduca pana la poarta de imbarcare si sa iti faca cunostinta cu staff-ul.

Terminal 2F, Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, Franta

#salon aeroport Londra, #salon aeroport Germania, #salon lux aeroport , #Vacanta de lux