Cum arata clasa I in avioanele companiilor de renume

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 18:51
12717 citiri
Cum arata clasa I in avioanele companiilor de renume

Pentru majoritatea oamenilor, zborul cu avionul este doar un miloc de deplasare, insa pentru putinii norocosi care isi pot permite un bilet la clasa I la companii aeriene de top, zborul poate fi o experienta fabuloasa.

Vezi cum arata locurile de la clasa I in avioanele companiei Emirates, desemnata cea mai buna companie aeriana din lume de catre World Travel Awards, dar si in avioanele altor companii de renume, precum American Airlines sau British Airways.

Iata un top 5 al companiilor care au cele mai bune servicii, cea mai buna oferta de mancare si cele mai multe facilitati de confort, potrivit Business Insider.

Etihad Airways

Etihad Airways se numara printre companiile aeriene care ofera servicii exceptionale la clasa I, insa preturile sunt pe masura: un bilet dus-intors din Los Angeles la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, costa in jur de 20.000 de dolari.

Secretul serviciilor exceptionale oferite pasagerilor sai consta in faptul ca acestia sunt serviti de chelneri, recrutati din cele mai bune restaurante ale lumii.

Pasagerii care zboara mai multe ore beneficiaza de optiunea de a-si transforma scaunul intr-un pat, la simpla atingere a unui buton.

American Airlines

Compania American Airlines este prima companie aeriana ce detine scaune pivotante la clasa I, facilitand interactiunea fata-in-fata. In plus, scaunele sunt foarte flexibile, putand fi transformate in fotolii sau paturi.

Un bilet dus-intors la clasa I la American Airlines, Londra - New York, costa in jur de 8.000 de dolari, in timp ce un bilet la clasa economica, pentru aceeasi cursa, costa sub 1.000 de dolari.

British Airways

British Airways se poate lauda ca este prima companie ce a introdus jaluzele electronice la bordul unei aeronave comerciale si ca pasagerii sai de la clasa I beneficiaza de o garderoba privata.

In ceea ce priveste preturile, o calatorie dus intors, pe ruta Bucuresti-Londra, la clasa business costa circa 500 de euro, in timp ce o calatorie dus-intors Londra-New York costa circa 3.000 de euro la clasa business si peste 5.000 de euro la clasa I.

Cathay Pacific Airways

Cathay Pacific Airways este o companie aeriana asiatica, cu sediul in Hong Kong, renumita pentru serviciile si mancarea oferita la bordul aeronavelor sale.

Clientii Cathay Pacific de la clasa I pot comanda ce isi doresc dintr-o gama larga de bucatarie asiatica si internationala, maestrul bucatar gatind tinand cont de gusturile lor.

In plus, pasagerii au la dispozitia lor un televizor, unde pot alege intre 100 de filme, 500 de showuri TV si 22 de canale radio, in peste zece limbi.

Emirates

Emirates, una din cele mai tinere companii aeriene prezente in top se remarca prin luxul cu care isi copleseste pasagerii de la clasa I.

Astfel, la bordul avioanelor sale, clientii isi petrec zborul in "mini-apartamente" decorate modernist si beneficiaza de cabine de dus private.

Pretul unui bilet la clasa I, pentru o calatorie dus-intors Paris - Dubai porneste de la 5.000 de euro.

#clasa I, #companii aeriene lux, #bilet Emirates, #bilete American Airlines , #Vacanta de lux