Cele mai scumpe excursii cumparate de romani pentru Revelion

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
3183 citiri
Cele mai scumpe excursii cumparate de romani pentru Revelion

Dubai a ramas si anul acesta destinatia preferata de romanii cu dare de mana pentru petrecerea sarbatorilor de iarna. Unde mai puteti intalni compatrioti in noaptea de Revelion? In Hong Kong, Singapore, Thailanda, dar si in Caraibe sau Mexic.

Agentiile de turism care vand vacante de lux nu par a suferi din cauza crizei. Nici anul acesta, romanii instariti nu s-au uitat la bani cand a venit vorba de petrecerea noptii dintre ani.

"Criza nu este o perioada dificila pentru segmentul de lux. Dificil este pentru cei care sunt in clasa de mijloc, insa turistii care in anii trecuti au ales destinatii deosebite si au achitat sume mari pentru sejururile din perioada sarbatorilor, au aceleasi bugete", a declarat pentru Business24 Cristina Barsan, sales manager in cadrul agentiei Perfect Tour.

Cea mai scumpa vacanta vanduta de agentia Perfect Tour a fost cumparata de o familie de patru persoane. In schimbul sumei de 40.000 de euro, acestia isi vor petrece Craciunul si Revelionul pe plajele insorite ale Dubaiului.

"Pentru Dubai, am vandut pana in acest moment peste 250 de bilete, la tarife pornind de la 800 de euro plus taxe", a declarant si Madalina Grosu, product manager in cadrul agentiei Happy Tour.

Revelionul in jurul lumii

Cel mai scump Revelion vandut de agentia Happy Tour face parte dintr-o croaziera in jurul lumii ce dureaza 100 de zile. Reprezentantii companiei de turism nu au putut sa ne spuna pretul vacantei, insa ne putem pune imaginatia la contributie. Croaziera incepe pe 28 decembrie si are ca tematica "traseul marilor navigatori".

Astfel, portul de imbarcare este Savona, dupa care se trece prin Barcelor, St. Lucia, Granada, Cartagina, Singapore, Colombo, Bombay si multe alte orase minunate.

16.000 de euro pentru Anul Nou pe plaja

Tot Happy Tour a reusit sa vanda o vacanta de Revelion de 16.000 de euro in Maldive. Pentru aceasta suma, fericitii beneficiari vor petrece 13 nopti in vila de cinci stele Velassaru Maldives, aflata chiar pe plaja.

O vacanta de 15.000 de euro a fost cumparata de o familie de romani care a ales sa-si petreaca noaptea dintre ani in Abu Dhabi.

Safari in Tanzania si relaxare in Zanzibar

Reprezentanta agentiei Perfect Tour considera ca romanii sunt "foarte pestriti" cand vine vorba de modul in care isi petrec sarbatorile de iarna.

"Sunt la mare cautare tot felul de vacante. De la cele de tip sportiv in Austria, pana la safari in Tanzania si relaxare in Zanzibar", a mai spus Barsan.

De asemenea, exista multi adepti ai combinarii sarbatorilor de iarna cu programele de SPA si wellness. La aceasta categorie, cea mai cautata destinatie este Austria, celebra pentru baile sale termale.

#oferta revelion, #oferta craciun, #vacanta revelion, #vacanta craciun, #vacanta lux, #vacanta dubai , #Vacanta de lux