Bucura-te de o vacanta de lux in inima Toscanei

Sambata, 05 Martie 2016, ora 00:00
13393 citiri
Bucura-te de o vacanta de lux in inima Toscanei
Foto: Rosewood Hotels

Castiglion del Bosco este unul dintre hotelurile lantului Rosewood care nu ar trebui sa lipseasca din lista destinatiilor tale de vacanta. Val d'Orcia si Montalcino ar trebui sa-ti fie reperele care te vor ghida catre locul unde vei petrece o vacanta de vis.

Vechiul castel de piatra te intampina inconjurat de idilicele peisaje rurale din Toscana, iar o vacanta in aceasta oaza de naturalete nu va face decat sa-ti desfete simturile.

Plasat pe varful unui deal din regiunea viticola a Toscanei, Castiglion del Bosco se mandreste cu o istorie de peste 800 de ani, in ultimele decenii functionand si pe post de hotel pentru turisti, potrivit Luxatic.

De pe terasele sale poti admira peisajul tinutului colinar din centrul Italiei, iar serviciile puse la dispozitia ta te vor face sa crezi ca ai ajuns intr-un paradis al rasfatului.

Castiglion del Bosco este impartit in mai multe zone, cuprinzand vechiul fort, vile cochete, crama castelului, zone de relaxare cu piscine cu margini infinite, o gradina in care poti lua inclusiv lectii de gastronomie, cinci restaurante in care poti savura delicioasele preparate traditionale si o zona de SPA creata de Daniel Steiner.

Proprietatea are aerul unui mic sat medieval in care luxul predomina. Te poti convinge de acest lucru doar observand finetea mobilierului si decoratiunilor care impodobesc spatiile de cazare din castel si din vile.

Multe dintre ele sunt adevarate opere iesite din mainile artizanilor unor ateliere celebre din Florenta si reusesc sa dea nota dorita de opulenta fiecarui apartament sau vilelor de familie pe care le poti inchiria aici.

In crama castelului te poti rasfata cu un vin local Brunello produs la prima mana, chiar din strugurii podgoriilor care te inconjoara.

Un teren de golf din apropiere iti ofera sansa de a te relaxa pe deplin practicand un sport nobil, dar la fel de bine poti opta pentru excursii in zona rurala a Toscanei, prin paduri sau pentru un tur de ciclism pe trasee special marcate.

Savoarea vacantei tale toscane va fi completata si de mireasma lavandei raspandita cu generozitate in jurul teraselor cu piscine, astfel incat vei avea partea de o sesiune de aromoterapie efectuata in mod natural in fiecare zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta lux Toscana, #concediu Italia, #hotel Castiglion del Bosco , #Vacanta de lux