Kameha Grand sau cum sa te cazezi intr-o alta lume

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 17:50
17695 citiri
Kameha Grand sau cum sa te cazezi intr-o alta lume
Foto: Kameha Grand Zuerich

De la stilul James Bond, la cel al unui scriitor de nuvele fantastice din secolul trecut sau chiar pana intr-un peisaj cosmic, hotelul Kameha Grand Zurich promite sa-ti ofere experiente inedite de fiecare data cand ii vei trece pragul.

Daca apartamentele Gentelman si Ghostwriter au deja ceva vechime in randul oaspetilor care s-au cazat la Kameha Grand, acum a venit randul aventurilor spatiale sa aprinda imaginatia clientilor sositi in hotelul elvetian, relateaza Pursuitist.

Ineditul decor din apartamentul Space este semnat de Michael Najjar, primul artist care va calatori in spatiu in cadrul expeditiei zborului navetei Virgin Galactic Space Ship Two.

Najjar s-a straduit sa creeze efecte vizuale care sa redea cat mai fidel detalii din filmele de referinta ale genului SF, unul dintre artificii constand in realizarea unui pat invelit in cearsafuri negre, care pare sa pluteasca, referinta clara la o scena din capodopera lui Kubrick, "2001: O odisee spatiala"

Odata intrat in apartament vei fi intampinat de vocea unui robot, care va avea grija sa-ti prezinte toate dotarile din interior.

Decorul este intesat cu fotografii ale unor astronauti celebri si peisaje selenare, iar luminile coboara din tavanul impodobit cu aplice realizate sub forma reactoarelor unei rachete.

Mobilierul aminteste si el de diverse obiecte cosmice care au facut senzatie in pelicule clasice ale genului, iar suportul pentru chei/telefon se prezinta sub forma unei manusi de costum spatial.

In plus, colectia de filme si carti din camera te vor purta intr-o adevarata aventura spatiala, cuprinzand o multime de opere dedicate exploratorilor spatiului si pelicule de referinta ale genului SF.

Nu este de ignorat nici faptul ca la Kameha Grand luxul este la el acasa, hotelul fiind dotat cu centru spa, mai multe restaurante si baruri tematice unde au loc petreceri la care poti participa doar daca esti cazat acolo.

#hotel lux Elvetia, #vacanta lux Elvetia, #camere tematice hotel lux, #hotel Kameha Grand Zurich , #Vacanta de lux