Locuri de exceptie din Spania numai bune pentru un concediu de lux

Sambata, 13 Mai 2017, ora 00:00
6764 citiri
Locuri de exceptie din Spania numai bune pentru un concediu de lux
Foto: Uguest

In cazul in care ai ajuns sa te plictisesti de agitatia de pe plajele din Tenerife sau Ibiza, dar vrei in acelasi timp sa te bucuri de caldura soarelui iberic si sa adaugi un plus de stil vacantei tale in Spania, ar trebui sa te orientezi catre vilele de lux de inchiriat.

Cateva astfel de locuri superbe se afla in diverse orase medievale sau chiar in capitala regatului spaniol, iar concediul tau se poate dovedi o adevarata desfatare in care reprizele de shopping si excursiile se combina cu relaxarea unui camin retras aflat in intregime la dispozitia ta, conform Just Luxe.

1. Finca Nouveau - 16.885 euro

Vila de lux construita de ducele de Pastrana in urma cu doua secole se afla in micutul oras Siguenza din provincia Guadalajara, iar cele 12 dormitoare o recomanda pentru o vacanta impreuna cu familia.

Foto: Uguest

Vila este inconjurata de un domeniu de peste 1.000 de hectare, asa ca este foarte probabil sa nu poti vizita tot domeniul inchiriat pentru o saptamana contra a aproximativ 17.000 euro, dar vei avea timp sa te bucuri din plin de natura si de liniste acestei vile retrase.

Serviciile unei menajere si servirea micului dejun intra in pretul chiriei, dar poti cere contra cost un chef care sa fie disponibil 24 de ore din 24 sau un sofer care sa te conduca oriunde vrei sa te plimbi in zona.

2. Palacio de Teba - 33.000 euro

Aflat in orasul Toledo, Palacio de Teba este un fost pavilion de vanatoare care a fost construit in seculul al XV-lea pentru cardinalii din zona.

Rezultatul partidelor de vanatoare organizate de acestia pentru oaspetii lor poate fi admirat pe panopliile cu trofee expuse in mai toate saloanele si camerele palatului medieval.

Foto: Uguest

10 dormitoare si 5 bai spatioase asigura un loc perfect pentru un concediu alaturi de un grup de prieteni pentru 33.000 de euro/saptamana.

Proprietatea ofera servicii de ingrijire permanente, menajere, un administrator si un bucatar fiind disponibili zi si noapte pentru a te servi.

3. Palat Victorian - 7.225 euro

La doar cativa kilometri de capital spaniola, un alt palat construit de aceasta data in stil victorian isi ofera serviciile pentru vizitatori pentru 7.200 euro pe saptamana.

Cu doar 4 dormitoare si 5 bai, Palatul Victorian de langa Madrid pare o constructie ceva mai mica, dar beneficiaza de avantajul de a-ti asigura acces rapid catre centru Madridului, ca si la corridele si targurile din zona rurala apropiata.

Personalul din bucatarie se va ocupa tot timpul sa ai micul dejun servit pe toata durata sederii tale in palat.

4. Finca Pinara - 17.300 euro

Proprietatea apartine inca familiei marchizilor de Valdueza si se afla in imediata apropiere a Madridului, in localitatea Avila, o veche cetate spaniola construita in urma cu un mileniu.

Foto: Greatness.es

9 dormitoare si 8 bai fac din resedinta marchizilor de Valduez o buna locatie pentru petrecerea concediului alaturi de familie. Domeniul vast pe care este amplasat micul castel construit in secolul al XV-lea permite desfasurarea mai multor activitati outdoor.

5. Vila Ciudalcampo - 5.000 euro

Vila se afla chiar in capitala Spaniei si a fost renovata pentru a concura cu hotelurile de lux din zona.

Foto: Welcomebeyond

4 dormitoare si 5 bai sunt indeajuns pentru o familie care vrea sa combine placerea experientei madrilene cu linistea unui loc retras in care sa se simta ca acasa timp de o saptamana.

Camerele sunt dotate cu seminee, iar de la fereasta vilei Ciudalcampo poti admira muntii Sierra de Guadarrama, de la nord de capitala regatului iberic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta spania, #vile lux Spania, #concediu Madrid , #Vacanta de lux