Ghid de vacanta: Excursii inedite cu cazare in cele mai exotice casute din copaci

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 00:01
8262 citiri
Ghid de vacanta: Excursii inedite cu cazare in cele mai exotice casute din copaci
Foto: Playa Viva

Copiii adora casutele in copaci, dar se pare ca si adultilor au inceput sa le placa, mai ales cand vine vorba de un sejur petrecut intr-un resort extravagant dintr-o tara exotica.

Din Bali si pana in Mexic, bungalourile construite in copaci sunt in trendul vacantelor de lux din acest sezon, anunta Bloomberg.

Iata si care sunt recomandarile pentru un concediu la inaltime:

Secret Bay, Insula Dominica

Secret Bay este cel mai bine pazit secret al insulei Dominica din Caraibe. Pe langa vilele de lux asezate pe teren solid, resortul ofera turistilor si sansa de a se caza intr-una din cele doua casute suspendate in copaci.

Pretul cazarii este si el la inaltime: 1.040 de dolari pe noapte, dar din casa ta suspendata poti iesi direct pe o terasa eleganta cu piscina, aflata si ea deasupra solului.

Foto: Secretbay

Playa Viva - Juluchuca, Mexic

Dupa cum spune si numele, Playa Viva este o zona plina de viata, iar aventura eco inceputa in urma cu un an de americanul David Leventhal si echipa de constructori de la Artist Tree Homes pare sa dea roade.

Prima casuta experiment construita de Leventhal in copacii de pe plaja din Juluchuca va fi replicata de sase ori, dar pana atunci poti rezerva casa din copac pentru 445 de dolari.

Avantajele locului: vedere directa la ocean, o plaja virgina si un peisaj magnific.

Foto: Playa Viva

Hoshinoya bali - Indonezia

O vacanta in Indonezia merita petrecuta in Bali, insula care adaposteste si complexul hotelier Hoshinoyo Resort, amplasat pe izvoarele sacre de langa templul din Ubud, un monument inclus in lista patrimonial cultural mondial UNESCO.

Casutele suspendate se gasesec fix deasupra apelor ce se varsa in raul Pakerisan, oferind turistilor o atmosfera idilica in peisajul luxuriant din Bali.

Pretul cazarii intr-o casa suspendata din mica statiune de lux ajunge si la 700 de dolari pe noapte.

Foto: Hoshino Resorts

#ghid vacanta, #vacanta lux, #destinatii exotice , #Vacanta de lux