Ghid de vacanta: Cum iti suna un concediu care combina luxul cu salbaticia Columbiei britanice?

Luni, 14 August 2017, ora 07:28
3586 citiri
Ghid de vacanta: Cum iti suna un concediu care combina luxul cu salbaticia Columbiei britanice?
Foto: Extravaganzi

Esti pregatit pentru o vacanta completa? Atunci destinatia ta trebuie sa ie Tofino, un orasel de pe coasta insulei Vancouver din Columbia Britanica.

Tofino iti ofera atat frumusetea salbatica a naturii inconjurate de apele Pacificului, cat si un elegant hotel din care sa admiri toata aceasta splendoare, dupa cum anunta Extravaganzi.

Wickaninnish Inn pare aproape pierdut in salbaticia inconjuratoare, datr interiorul hotelului se dovedeste extrem de confortabil, cu bai largi, seminee in fiecare apartament si o priveliste care te va lasa mut de admiratie.

La fel, restaurantul The Pointe are o panorama uluitoare asupra zbuciumatelor ape ale oceanului care inconjoara insula Vancouver, asa ca meniul, practic, pica pe locul II.

Zona impadurita de langa hotel este perfecta pentru drumetii, iar daca ai venit nepregatit poti inchiria echipament direct de la hotel.

Dupa o zi petrecuta in salbaticie, pasul iti va fi vioi numai gandintu-te la spa-ul care ofera tratamente care combina tehnici clasice de masaj si relaxare cu traditii locale.

Iar, daca perioada vizitei tale in Tofino este cuprinsa intre noiembrie si martie, atunci te poti declara chiar un norocos, caci nimic nu depaseste in frumusete valurile agitate ce se sparg de tarmul stancos pe care este plasat Wickaninnish Inn.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta lux, #destinatii turistice, #vacanta British Columbia , #Vacanta de lux