Elounda Mare, perla ascunsa la vedere in cel mai mare golf al Cretei

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 00:00
17796 citiri
Elounda Mare, perla ascunsa la vedere in cel mai mare golf al Cretei
Foto: Elounda Mare

Creta ramane o destinatie ravnita in timpul sezonului estival, iar cum vacanta ta trebuie sa fie una de poveste nu strica sa calci pragul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de pe insula elena din Marea Egee.

Complexul Elounda Mare este inca din 1988 parte a grupului hotelier Relais & Chateau, serviciile oferite fiind de 5 stele, arata Extravaganzi.

Pozitionat ideal in stralucitorul golf Mirabello, complexul hotelier este o destinatie preferata a turistilor rusi si britanici, care pot savura aici placerea de a se relaxa pe terenul de golf sau bucuria de a se intrece in cadrul turneului anual organizat la Elounda Mare.

Pe langa hotel, complexul adaposteste o serie de bungalouri de lux, in care decorul foloseste din plin legendele locale legate de insula din Egee, considerata in mitologia elena drept locul unde s-a nascut Zeus.

Serviciile sunt de exceptie, cu restaurante premiate international, saloane spa cu tratamente diverse, oferte de croaziere in Marea Egee, dar si cursuri de tir cu arcul si activitati distractive pentru cei mici.

Camerele sunt spatioase si decorate cu o atentie deosebita la finisaje, iar piscinele presarate pana la malul marii si stralucirea apei din golf vor face din vacanta ta una dintre cele mai relaxante experiente traite pana acum in sezonul estival.

In plus, pozitia complexului hotelier Elounda Mare reprezinta o baza de pornire pentru explorarea insulei Creta si descoperirea vestigiilor civilizatilor antice care si-au pus amprenta asupra acestui loc de vis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Creta, #complex hotelier Elounda Mare, #vacanta 5 stele, #servicii Elounda Mare , #Vacanta de lux