Ghid de vacanta: Villa Honegg, relaxarea perfecta vine cu certificat de 5 stele

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 00:00
6539 citiri
Ghid de vacanta: Villa Honegg, relaxarea perfecta vine cu certificat de 5 stele
Foto: Villa Honegg

Oare unde te poti bucura de linistea zilelor petrecute in mijlocul naturii, de rasfatul oferit de tramentele spa si de apa izvoarelor termale, fara ca niciuna dintre grijile cotidiene sa-ti framante mintea?

Elevtieni cred ca au raspunsul la aceasta intrebare, iar un sejur la Villa Honneg, hotelul care strajuieste peisajul de deasupra Lacului celor Patru Cantoane, te va ajuta sa te convingi daca urmasii lui Wilhelm Tell au dreptate sau nu, potrivit Extravaganzi.

Villa Honneg a fost inaugurata in 1905, dar in 2011 a fost redeschisa dupa un proces de restaurare care a adus tuse de lux moderne in decorul acesteia.

Hotelul beneficiaza de o panorama splendida asupra lacului si varfurilor montane din zona, frumusetea peisajului fiind completata de amenajarile de exceptie ale piscinelor exterioare cu apa termala si a saloanelor spa moderne.

Villa Honneg pune la dispozitia oaspetilor 23 de camera si apartamente de 5 stele, dar si restul serviciilor necesare pentru a petrece un sejur relaxant in linistea peisajul montan din Elvetia.

Camerele sunt decorate cu un mix de materiale si mobilier care combina eleganta materialelor naturale cu finetea decoratiunilor elegante.

Fiecare camera este racordata la reteaua wireless de inalta viteza a hotelului, televizoare de ultima generatie cu ecran larg, espresoare de cafea si balcoane cu vedere asupra lacului.

Restaurantul hotelului ofera si el o vedere excelenta asupra mirificului peisaj montan, iar meniul este reprezentativ pentru bucataria autohtona, localul detinand si 14 puncte in ghidul culinar Gault-Millau.

Centrul spa este unul dintre cele mai incantatoare din toata Elvetia, piscinele exterioare avand o apa cu temperatura constanta de 34 de grade Celsius si tratamente de relaxare complete.

Pasionatii de tigari de soi vor putea savura si ei privelistea deosebita a zonei alaturi de un trabuc si o bautura fina in salonul dedicate lor, iar iubitorii de drumetii se pot bucura de excursiile pe traseele recomandate de gazde sau vor putea incerca senzatiile date de aventuara pe partiile de schi din localitatile vecine.

Hotelul Villa Honegg se anunta a fi o surpriza placuta atat pentru cei care cauta un mediu linistit si discret pentru perfectarea unei afaceri, ca si pentru turistii care ravnesc la o vacanta deconectanta.

#vacanta elvetia, #hotel Villa Honneg, #centru spa Villa Honeg, #ghid vacanta , #Vacanta de lux