Hotelurile perfecte pentru sarbatorile de iarna

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 08:23
3442 citiri
Hotelurile perfecte pentru sarbatorile de iarna

Pentru cei care doresc sa isi petreaca sarbatorile in lux si isi permit sa inchirieze o camera in orice hotel din lume, avem o lista a celor mai ofertante petreceri pregatite de hoteluri, alcatuita de CPP-Luxury).

Mandarin Oriental, New York

Aici se organizeaza o gala speciala de Anul Nou, care costa 1.2000 dolaripe noapte si unde codul vetimentar cere ca participantii sa fie imbracati la patru ace.

Principe di Savoia Hotel, Milano

Acest hotel ofera si experienta shopping-ului de lux de Craciun. Oaspetii se pot bucura de tratamente VIP, pot primi un card de cumparatori unic, dedicat doar oaspetilor hotelului, care ofera acces la toate tratamentele speciale si discount-urile din buticurile din Fashion District.

Taj Lake Palace, Udaipur

Oaspetii acestui hotel se pot bucura de carnavalul regal de la restaurantul Bhairo, de pe lacul Pichola. Aici pot degusta un meniu de sapte feluri de mancare pentru 255 euro de persoana.

Mandarin Oriental, Munich

Acest hotel propune un pachet plin de romantism. Turistii vor petrece doua seri in lux, inclus in pret fiind si un pom de Craciun in camera. In plus, fiecare va pleca acasa cu o decoratiune de pom din cristal Baccarat. In acest concediu este inclusa si o plimbare cu ghid prin pietele de Craciun, urmata de de o masa traditionala.

Four Seasons, Geneva

Hotelul doreste sa isi rasfete clientii cu cea mai buna ciocolata din lume, combinata cu cumparaturi de lux in inima Genevei. Oaspetii pot vizita muzeul Philippe Patek unde sunt expuse cele mai bune ceasuri din lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta sarbatori hoteluri lux, #sarbatori lux, #Craciun lux , #Vacanta de lux