Insula de vanzare in Mediterana, aproape de Sardinia. Te intereseaza?

Sambata, 02 August 2014, ora 00:00
6385 citiri
Insula de vanzare in Mediterana, aproape de Sardinia. Te intereseaza?

O insula de 80 de hectare a fost scoasa recent la vanzare in Marea Mediterana, asa ca, daca ti-ai propus sa gasesti un loc special de relaxare numai al tau, acum e momentul sa faci o investitie.

Insula poarta numele Isola di Mal Ventre si se afla foarte aproape de coasta nord-estica a Sardiniei, cea de-a doua insula ca dimensiune din Marea Mediterana dupa Sicilia.

Insula este momentan nelocuita, insa exista urmele unei vechi stane, o fantana si fundatia unei case. Isola di Mal Ventre are 80 de hectare, avand o lungime de 2 kilometri in cel mai lung punct si are 18 metri peste nivelul marii, in punctul cel mai inalt.

Ai avea, desigur, si propria plaja, intrucat coasta sud-estica a insulei Mediteraneene ofera plaje spectaculoase si ape de cristal.

Isola di Mal Ventre este datata inca din periada Romei antice, spun cei de la The Life of Luxury, care se ocupa de vanzarea acestei insule.

Potrivit acestora, un arhitect local a evaluat insula si iti recomanda o vila in stil "eco", pe care sa o construiesti pe bazele fostei cladiri. Iar fantana poate fi folosita fara griji pentru a extrage apa menajera, mai spune acesta.

In plus accesul la Isola di Mal Ventre nu este deloc dificil, intrucat poti zbura pana la aeroportul din Sardinia (aeroport cu legaturi directe din marile orase europene, inclusiv Londra) si apoi poti lua o barca pana pe insula ta.

Pretul la care a fost scoasa la vanzare insula este de 1,5 milioane de euro.

Daca esti unul din fericitii interesati sa afle mai multe detalii despre conditiile de vanzare a insulei Isola di Mal Ventre din Marea Mediterana, ii poti contacta pe cei de la The Life of Luxury si ei iti vor asigura toate informatiile de care mai ai nevoie.

#insula vanzare, #insula vanzare Mediterana, #Isola di Mal Ventre, #pret insula Mediterana , #Vacanta de lux