Munchen, un oras celebru si pentru cocktailurile sale

Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 18:24
2279 citiri
Munchen, un oras celebru si pentru cocktailurile sale

Muchen este un oras cunoscut in special pentru Festivalul de bere Oktoberfest si marca auto BMW, insa aceasta zona este si centrul economic al Germaniei de Sud, recunoscut pentru prosperitatea sa si standardele de viata ridicate. Vizitatorii vor descoperi aici si o adevarata "cultura a cocktailului".

Munchen este celebru si pentru "comoditatea" (Gemutlichkeit) locuitorilor sai si orientarea acestora catre o viata tihnita, iar traditia cocktailurilor se inscrie perfect in aceasta viziune asupra lumii.

Persoanele care viziteaza orasul vor descoperi un circuit sofisticat al cocktailului, element care se adauga la gama larga de beri pe care acestia se asteapta sa o gaseasca in Munchen, potrivit Reuters..

Vizitatorii orasului pot incerca diverse bauturi intr-o retea de baruri avand in centru cocktalurile. Printre acestea se numara Batista Bar, pe Kardinal-Faulhaber-Strasse 11, si Mauro Negroni Club. Aceste localuri au meniuri variate de bauturi cu traditie istorica.

Cea mai cunoscuta personalitate de pe scena cocktailurilor din Munchen este probabil Charles Schumann, autor de carti despre cocktailuri si patronul barului Schumann's. Acest local a devenit celebru datorita personalitatilor care vin aici, cat su pentru modalitatea impecabila de preparare a cocktailurilor, printre care se numara si Swimming Pool.

Cocktailul Swimming Pool a fost creat in 1979 de catre Charles Schumann si este bautura care l-a facut celebru. Ingredientele acestui cocktail includ crema din nuca de cocos, suc de ananas, vodca, rom alb si lichior Blue Curacao. Pentru garnitura se folosesc o cireasa si o bucata de ananas.

Charles Schumann recomanda oamenilor de afaceri aflati in calatorie barul Tagesbar, aflat langa hotelurile din centrul orasului Munchen. Schumann mai recomanda o serie de alte hoteluri cu baruri, potrivite pentru calatoriile oamenilor de afaceri.

Printre acestea se numara oricare din cele sase baruri din cadrul Hotelului Bayerischer Hof sau barul Jahreszeiten in stil englezesc, situat in incinta Hotelului Jahreszeiten. Ambele hoteluri dateaza din anul 1800. Schumann recomanda si Hotelul Cortiina, care are un stil contemporan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cocktailuri Munchen, #Munchen atractii turistice, #Munchen traditie cocktailuri , #Vacanta de lux