Nu stii unde sa pleci de Revelion? Iata cele mai extravagante petreceri

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 19:00
2165 citiri
Nu stii unde sa pleci de Revelion? Iata cele mai extravagante petreceri

Petrecerea de revelion este una din cele mai asteptate petreceri ale anului, si poate fi si una din cele mai scumpe.

In timp ce cu o sticla de sampanie, un grup de prieteni si un concert in aer liber, trecerea in Anul Nou va poate costa destul de putin, puteti opta si pentru petreceri selecte unde taxa de intrare costa cateva mii de dolari.

Din cele mai scumpe restaurante si concerte, iata o lista cu cele mai extravagante si mai scumpe petreceri de Revelion din lume, potrivit Business Insider.

Centrele de distractie ale Americii: New York si Miami

New York si Miami par a fi orasele unde se organizeaza cele mai scumpe petreceri de revelion.

Astfel in New York, biletul la petrecerea de la VIP Sky costa 400 de dolari si include 6 sticle de vodka Grey Goose si 4 sticle de sampanie Moet, in timp ce daca vrei sa petreci intrarea in Noul An in clubul Deadmau5 Unhooked, unul din barurile frecventate de personajele din "Sex and the City", va trebui sa platesti 1.000 de dolari pe un bilet.

Clubul are insa vedere spre podul Brooklyn si Statuia Libertatii, iar pretul biletului include cateva sticle de lichior si cocktailuri servite la masa.

Clubul The Boom Boom Room, New York

Tot la New York, o masa de 3 persoane la restaurantul -club The Boom Boom Room costa 4.500 de dolari, pachet standard, insa daca vrei sa ai vedere la Empire State Building sau sa ai masa langa ringul de dans va trebui sa scoti din buzunar chiar si mai mult.

Miami te imbie cu doua petreceri extravagante in noaptea dintre ani: una in clubul Cameo, unde intrarea e de circa 4.000 de dolari de persoana, si unde DJ-ul Rick Ross va intretine atmosfera si cealalta in Wall Lounge, unde pentru circa 1.250 de dolari te poti distra la un concert Alesso intr-o atmosfera rafinata.

Revelion la Opera din Sydney

De asemenea, puteti alege sa petreceti revelionul la Opera din Sydney in Australia, unde se organizeaza an de an petreceri cu stil.

Anul acesta, petrecerea se numeste "11.12", include concerte de muzica live si focuri de artificii, iar pretul unui bilet este de 700 de dolari.

Revelion la bordul vasului Regina Elisabetha a II-a

De departe, cea mai scumpa petrecere de revelion va avea loc in Dubai, la bordul vasului Regina Elisabetha a II-a.

Este pentru prima oara cand este permis accesul unui grup mare de vizitatori la bordul vasului din 2008 , de cand vasul a ancorat in Dubai, iar petrecerea eleganta va include muzica live, focuri de artificii si spectacole cu laser.

Majoritatea oaspetilor vor veni la petrecere pe baza de invitatie, dar exista si un numar de bilete scoase la vanzare pentru oricine este dispus sa plateasca cateva sute de mii de dolari pentru o noapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vas Regina Elisabetha, #petreceri revelion New York, #revelion Opera Sydney, #petreceri revelion 2012 , #Vacanta de lux