Orient-Express pentru Machu Picchu (Galerie FOTO)

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 13:59
2568 citiri
Orient-Express pentru Machu Picchu (Galerie FOTO)

Orasul incas Machu Picchu, din muntii peruani, este una dintre cele mai frumoase destinatii din Sudul Americii, iar mai nou, calatoria in sine suscita interesul, datorita trenulului de lux Orient-Express Hiram Bingham.

Calatoria cu acest tren dureaza aproximativ trei ore si jumatate si poate fi planificata fie in timpul zilei, fie noaptea, scrie

Business Insider.

Indiferent de optiunea aleasa, in costul biletului sunt incluse toate mesele, ghid turistic precum si accesul in interiorul complexului turistic Machu Picchu.

In timpul sezonului, pretul biletelor este de 754 de dolari, in timp ce valoarea scade pana la 737 de dolari in extrasezon.

Trenul pleaca zilnic, din Cuzco, in jurul orei 9 a.m, timp de sase zile din saptamana. Pe parcursul calatoriei, luxosul Orient Express trece prin Valea Sacra a Incasilor, de-a lungul Raului Urubamba, iar pasagerii pot vedea mai multe ruine antice.

Numele trenului vine de la exploratorul britanic Hiram Bingham, cel care a descoperit pentru prima data ruinele in case, in 1911.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Orient Express Machu Picchu, #vacanta lux Machu Picchu, #destinatii turistice inedite , #Vacanta de lux