Petrece-ti vacanta intr-un castel irlandez precum nobilii de odinioara

Sambata, 21 Martie 2015, ora 00:00
5090 citiri
Petrece-ti vacanta intr-un castel irlandez precum nobilii de odinioara
Foto: Bloomberg

Vrei sa descoperi cum traiau nobilii irlandezi? Incearca experientele oferite de pachetul de servicii incluse in cazare la castelul Ashford si nu vei regreta.

Castelul Ashford este locul unde toate visele copilariei sau adolescentei tale pot prinde contur intr-o singura vacanta cu iz medieval.

Intr-un castel vechi de 800 de ani, timpul dobandeste alte valente atunci cand este impartit intre vanatoarea cu soimi, tir cu arcul sau vanatoarea de vulpi, constata reporterii agentiei Bloomberg.

Viata de nobil in secolul XXI

Oaspetii domeniului Ashford sunt invitati sa incerce noile senzatii date de resedinta nobiliara renovata recent cu ajutorul unei investitii de 26 de milioane de dolari.

Ashford are tot ce-i trebuie pentru a zugravi atmosfera medievala din insula. Cele 82 de camere ale castelului sunt folosite acum de turistii atrasi de mirajul acestei cladiri de epoca si de frumusetea locului.

Peretii de piatra, scarile intortocheate si saloanele cu seminee imense si tavane de diferite inaltimii pastreaza insa cu fidelitate nota istorica a cladirii.

Deschiderea oficiala este programata pe 27 martie, moment in care castelul va intra oficial in competitia pentru cel mai luxos hotel al Europei.

Domeniul este si unul dintre putinele locuri din Europa unde poti participa la o vanatoarea reala de vulpi, dupa tot tipicul impus de aristocratia engleza.

De plictisit nu poate fi vorba. Lacul Corrib si cele 365 de mici insule ale sale sunt un teritoriu perfect pentru partidele de pescuit sau de vanatoare.

Gazdele iti pun la dispozitie ghizi specializati, iar una dintre senzatiile tari din oferta hotelului de lux este vanatoarea cu soimi.

Camerele castelului-hotel sunt un adevarat spectacol al stilului vintage, insa in spatele decorului clasic vei gasi toate avantajele epocii digitale: retele wi-fi, televiziune prin satelit si diverse alte servicii puse la dispozitia ta.

Indiferent de tariful perceput de gazdele tale irlandeze, un sejur la Ashford este o experienta unica in viata pentru care nu trebuie sa dai inapoi de la nimic.

#hotel lux Europa, #castel Ashford Irlanda, #pachet vacanta castel Ashford, #vacanta lux Irlanda , #Vacanta de lux