Poseidon Resort: Relaxeaza-te intr-un hotel subacvatic

Sambata, 05 Ianuarie 2013, ora 00:00
4997 citiri
Poseidon Resort: Relaxeaza-te intr-un hotel subacvatic

Un hotel subacvatic ar putea fi destinatia anului 2013 pentru tine. Business24 iti recomanda Poseidon Undersea Resort, un complex inedit, care poate sta alaturi de cele mai luxoase statiuni din lume, in ceea ce priveste facilitatile, dar le surclazeaza pe toate, pentru ca incaperile sunt subacvatice.

Situat in Fiji, hotelul face parte dintr-un ansamblu turistic gandit pentru cele mai exigente gusturi.

Activitatile aici pornesc de la plimbarile in interiorul complexului, cu o ambarcatiune inchiriata, pana la scuba diving sau excursii la mare adancime pentru explorarea recifului.

De asemenea, poti face para-sailing (zbor cu parasuta trasa de o barca) sau poti practica sporturi acvatice, precum windsurfing, kayaking si snorkeling, arata site-ul oficial al hotelului.

Daca nu esti o persoana activa, te poti rasfata la un masaj in centrele SPA sau poti servi specialitati culinare delicioase. Desigur, exista si optiuna sa ramai in hotelul acvatic si sa urmaresti, pe tot parcursul zilei, ecosistemul subacvatic in toata splendoarea sa. Cu siguranta, nu ai cum sa te plictisesti.

Sursa foto: Poseidon Hotel

Pardoselile sunt placate cu marmura, aproape tot mobilierul este din piele iar peretii sunt acoperiti de stofe scumpe. Pentru o mai buna vizibilitate, aproximativ 70% din suprafata tavanelor si a peretilor sunt fabricate dintr-un acryl transparent de 10 centimetri grosime (un tip de plexiglas folosit cu succes in ultimii 20 de ani in acvaristica), care iti garanteaza cele mai spectaculoase peisaje.

Ca un bonus, hotelierii au asamblat un dispozitiv cu ajutorul caruia poti hrani pestii din jurul hotelului. Efortul tau este minim, trebuie doar sa apesi pe un buton, iar rezultatul este cu adevarat uluitor: pestii se vor apropia de peretele transparent, sporindu-ti vizibilitatea si amuzamentul.

Sursa foto: Poseidon Hotel

Apartamentul subacvatic de lux, denumit Nautilius Suite, acopera o suprafata de 92 de metri patrati si este decorat in stilul romanelor lui Jules Vernes. Celelalte camere din paradisul subacvatic au aproximativ 50 de metri patrati si sunt, de fapt, niste capsule individuale, atasate unui culoar.

Pe langa aceste spatii de cazare subacvatice, complexul dispune de alte 24 de unitati de cazare pe insula si 26 de casute-bungalow, amplasate deasupra apei.

Pentru o saptamana de vacanta la Poseidon Undersea Resort vei plati 30,000 de dolari de cuplu, in tarif fiind inclus si transportul de la Aeroportul International Fiji, patru nopti de cazare intr-o casa pe plaja, doua nopti in apartamentul subacvatic de lux si o excursie cu submarinul. De asemenea, tot in aceasta suma sunt incluse si mesele.

#hotel poseidon undersea resort, #vacanta exotica subacvatica, #vacanta lux , #Vacanta de lux