Tratamente cu aur si chihlimbar la cel mai bun spa din lume

Luni, 26 Decembrie 2011, ora 15:33
3634 citiri
Tratamente cu aur si chihlimbar la cel mai bun spa din lume

Daca simti nevoia de relaxare si vrei sa te revigorezi dupa un an stresant, iti recomandam spa-ul Terme di Saturnia, distins anul acesta de catre Conde Nast, cu premiul "Cel mai bun Spa din lume".

Spa-ul Terme di Saturnia este situat in inima Toscanei, langa satul Saturnia si ofera o evadare perfecta pentru a te revigora in mijlocul naturii cu tratamente revitalizante cu chihlimbar si aur, scrie Elitechoice.org.

Spa-ul ofera o gama variata de tratamente de revigorare corporala si intinerire a celulelor. Printre aceastea se numara si masaje cu proteine de matase, tratamente de exfoliere a pielii cu ghimbir si musetel dar si masaje cu gel ce contine aur de 23 de karate, cafeina si enzime ce confera vigoare si stralucire pielii.

Masca de ghimbir si particulele de aur rehidrateaza pielea, in timp ce crema cu proteine de matase ofera o textura catifelata. Pretul unui astfel de tratament ce dureaza circa 2 ore, costa 420 de euro.

In plus, spa-ul va ofera posibilitatea de a urma un tratament cu chihlimbar, care stimuleaza circulatia si reducerea stresului emotional si fizic. Acest tratament consta in masaj cu bile de chihlimbar baltic, care contin rasina in ele, pentru a obtine efectul de intinerire, si costa 400 de euro.

"Terme di Saturnia"

Pe langa spa, Terme di Saturnia are si un hotel cu o capacitate de cazare de 54 de camere, al caror pret variaza de la 300 la 1200 de euro pe noapte, pretul unui apartament Grand Suite.

#spa Italia, #spa Toscana, #masaj aur, #masaj chihlimbar, #spa revigorare, #spa tratament aur , #Vacanta de lux