Vacanta de lux, la oferta: Voucher pentru Paradis

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
4684 citiri
Vacanta de lux, la oferta: Voucher pentru Paradis

Vacantele de lux pot fi si ele achizitionate la un pret rezonabil, daca stii unde si ce oferte sa cauti. Business24 iti usureaza munca si te ajuta sa ajungi in Malaga, Thailanda sau Costa Brava, la preturi mult mai "relaxate" decat de obicei.

Iata cateva oferte de vacanta, disponibile in acest weekend pe site-ul de reduceri Adulmec.ro.

1. Thailanda (500 lei + 1.091 euro)

Pretul voucherului pentru aceasta vacanta este de doar 500 de lei, dar in termen de cinci zile trebuie platita si cea de-a doua rata a calatoriei, in valoare de 1091 de euro. Astfel, pachetul include 7 nopti de cazare pentru o persoana, intr-o camera dubla la JW Marriott Phuket Resort & Spa de 5 stele. Micul dejun, biletul de avion si taxele de aeroport, dar si transferul pana la hotel, sunt incluse in pret.

Celebrul hotel la care este oferita cazarea se afla la cativa metri de plaja Mai Khao si ofera 3 piscine in aer liber, cursuri de yoga si tai chi, excursii cu bicicleta si plimbari pe elefant, dar si cursuri de gatit bucatarie thailandeza, un SPA, o sala de gimnastica si o sala de jocuri.

Vacanta poate fi programata pentru oricare saptamana in intervalul 1 iunie - 31 iulie.

2. Malaga (1.299 lei)

In pretul voucherului sunt incluse 5 zile in Malaga, 4 nopti de cazare la hotelul de trei stele Posadas De Espana, micul dejun, biletul de avion dus-intors si toate taxele de aeroport.

Situat la 15 minute de plaja, hotelul ofera camere cu aer conditionat, baie cu uscator de par, internet gratuit si o piscina in aer liber.

Vacanta poate fi rezervata pentru perioada 1 septembrie - 30 septembrie 2012, plecarile avand loc in zilele de marti.

3. Atena (1.267 lei/2 persoane)

Voucherul acopera doua nopti de cazare pentru doua persoane in hotelul Crowne Plaza din districtul comercial si de afaceri din Atena. De asemenea, in pret sunt incluse masa de dimineata, cina la Garden Restaurant sau la restaurant Ambrosia, un masaj si bilete de acces la Acropole.

Hotelul este situat la doar 10 minute de celebrul monument, deci transportul pana acolo se poate foarte usor.

Scurta vacanta poate fi rezervata in oricare zile in intervalul 3 martie - 31 august.

4. Costa Brava (1.119 lei)

O alta vacanta in Spania este disponibila in Costa Brava. Aici, pentru un sejur de 5 zile, cu mic dejun inclus, trebuie sa platiti 1.119 lei. Biletul de avion este inclus, alaturi de toate taxele de aeroport.

Hotelul de trei stele Miami Park este potrivit intregii familii si se afla la cateva minute de frumosul litoral catalan.

Vacanta poate fi rezervata pentru perioada 1 septembrie - 20 octombrie 2012.

5. Nisa (78 lei + 255 euro)

Voucherul de 78 de lei iti permite achizitia unui sejur de 6 zile in Nisa cu 255 euro. Pretul include biletul de avion, cazarea la hotel si micul dejun intr-una dintre cele mai frumoase statiuni de pe Coasta de Azur.

Cazarea are loc fie la hotelul Bristol sau hotel Locarno, ambele situate la cateva strazi de plaja.

Sejurul poate fi rezervat pentru luna mai.

Oferte si in Romania

Nu doar destinatiile externe fac subiectul ofertelor din acest weekend. Predealul si Avrigul sunt si ele pe harta vacantelor ce pot fi achizitionate weekendul acesta.

Pentru 2 nopti de cazare la hotelul de cinci stele Comfort Suites din Predeal, voucherul costa 380 de lei. In pret este inclusa o sticla de vin, o seara festiva si o surpriza de 8 martie, zilele de cazare fiind 7-9 martie.

O alta propunere inedita este o escapada la Palatul Brukenthal, numit si Edenul Transilvanean. Pentru 90 de lei puteti beneficia de o noapte de cazare pentru doua persoane si 20% reducere pentru o cina romantic. Doritorii pot achizitiona maxim doua vouchere de persoana si se pot caza la celebrul palat pana pe 20 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta lux strainatate, #vacanta lux Romania, #oferte vacanta lux, #oferte vacanta , #Vacanta de lux