Vacanta in Elvetia: Descopera un hotel rezervat celor bogati si puternici

Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 00:00
5651 citiri
Vacanta in Elvetia: Descopera un hotel rezervat celor bogati si puternici
Foto: Extravaganzi

Te-ai astepta ca un sejur elevetian sa te momeasca cu vai adanci, varfuri maiestuoase si lacuri glaciare, dar Giardino Hotel din Zurich iti arunca in fata o alta provocare.

Chiar in inima orasului elvetian vei gasi o oaza de relaxare cum nu asteptai sa intalnesti in Tara Cantoanelor, anunta Extravaganzi.

Complexul Atlantis te lasa sa te bucuri in acelasi timp de linistea si frumusetea padurilor din Elvetia, ca si de agitatia orasului Zurich, aflat la doi pasi distanta.

Decorat in stil modern, cu elemente de lux la tot pasul si beneficiind de piscine interioare si exterioare, Atlantis este o oaza de liniste in care risti sa te izbesti oricand de o vedeta sau un magnat venit sa se bucure de linistea si discretia complexului hotelier din Zurich.

SPA-ul complexului ofera tratamente ayurvedice si, la alegere, poti beneficia si de un meniu personalizat dupa aceleasi principii.

Atlantis are doua restaurante de lux, in care chefii Rolf Fliegauf si Bastian Mantey se intrec in cele mai inovative retete din gastronomia locala, dar si combinatii originale intre bucataria europeana si cea orientala.

Totul este completat de o priveliste incantatoare oferita de peisajul montan pe care il poti admira de pe terasele hotelului sau din balconul apartamentului tau.

#ghid vacanta, #destinatii turistice, #vacanta lux, #sejur Elvetia, #complex Atlantis Zurich , #Vacanta de lux