Vacanta in Maldive: Velassaru, destinatia perfecta pentru luna martie

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:00
6370 citiri
Vacanta in Maldive: Velassaru, destinatia perfecta pentru luna martie

Vacanta in Maldive poate fi un cadou dragut de Ziua Indragostitilor sau pur si simplu o escapada relaxanta la inceput de an. In perioada noiembrie-aprilie vremea este cea mai placuta in Maldive, asa ca nu rata ocazia sa vizitezi chiar acum arhipelagul.

Business24 iti recomanda insula privata Velassaru, unde vei gasi o statiune mai mult decat decenta, in mijlocul Oceanului Indian.

Aici privelistea care te inconjoara iti taie pur si simplu respiratia, iar experientele la snorkelling, spre exemplu, sunt cu adevarat inedite.

Insula se afla la 25 de minute de capitala Republicii Maldive, iar aeroportul international Male este la aproximativ 12 kilometri distanta.

Reprezentantii Perfect Tour iti recomanda, daca vrei sa-ti petreci concediul in aceste locuri mirifice, perioada noiembrie-aprilie. Pretul avionului pentru Male, in luna martie, spre exemplu, este de 885 de euro, la clasa economy si de 2.870 de euro la clasa business.

Hotelul Velassaru Maldives Resort este renovat recent si este o combinatie intre stilul chic si frumusetea naturala. Are doua baruri si o piscina.

Pe insula poti manca variat, de la meniuri internationale, pana la peste prins chiar din apropierea insulei.

Variante de distractie

La fata locului se organizeaza calatorii cu vasul, numite "bio aventuri", in cadrul carora turistii sunt insotiti de catre biologi marini. Tot de pe insula se organizeaza calatorii cu avionul.

Pe insula pot fi practica mai multe sporturi, precum waterskiing, wakeboarding, windsurfing, kitesurfing, catamaran sailing, parasailing sau kayaking.

Raiul scufundarilor

Insula ofera conditii ideale pentru scufundari. Reciful este la aproximativ 60 de metri de insula. Pe insula exista o scoala de scufundari, care ofera o varietate de tipuri de lectii.

In cadrul complexului, turistii pot beneficia de tratament spa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta lux Oceanul Indian, #vacanta lux Maldive, #vacanta lux insula exotica, #vacanta lux strainatate , #Vacanta de lux