Vacanta incepe din aeroport. Rasfata-te cu un private jet!

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
2151 citiri
Vacanta incepe din aeroport. Rasfata-te cu un private jet!
Foto: private jet Alpha Air/ SURSA: romanialuxury.com

Vrei sa pleci intr-o vacanta de lux impreuna cu toti prietenii tai? Sau poate iti pregatesti o calatorie de afaceri si iti doresti sa calatoresti in regim VIP. Alege ca si zborul cu avionul sa fie pe masura destinatiei exotice pe care ati stabilit-o: un private jet de lux de inchiriat doar pentru tine, cu tratament personalizat si un echipaj de bord experimentat.

De aproape un an de zile, si oamenii de afaceri din Romania, companiile multinationale, cluburile sportive si vedetele aleg un alt tip de zbor fata de cel traditional, cu bilete la clasa business.

Spre exemplu, Alpha Air iti pune la dispozitie cel mai mare private jet de lux din Romania pentru planurile tale de calatorie. Acest avion are o capacitate de 34 de persoane, autonomie de 1200 NM (2160 de km), dotari si servicii de 5 stele, exact asa cum ti-ai dorit intotdeauna.

Desi banii nu sunt o problema pentru tine, compania se mandreste ca iti poate oferi un meniu special la cerere si servicii onboard asigurate de un personal special instruit pentru a asigura confortul intr-o calatorie de afaceri sau de vacanta, la pretul unui bilet business.

"Suntem mandri ca putem oferi acest tip de serviciu in Romania, acest avion fiind printre putinele cu configuratie vip la un numar asa mare de locuri. Ne vom concentra pe extinderea si imbunatatirea continua a paletei noastre de servicii, pentru a fi la intaltimea oricarui tip de solicitare, mai ales ca piata a raspuns bine prezentei noastre, dupa primele masuratori" a declarat Nicu Bita, general manager Alfa Air, intr-un comunicat trimis la inceputul lui 2011, la lansarea ofertei.

#private jet, #vacanta de lux, #calatorie de lux, #zbor VIP , #Vacanta de lux