Vacanta milaneza in stil Bulgari. Incearca un sejur de neuitat in capitala modei europene

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 00:00
4257 citiri
Vacanta milaneza in stil Bulgari. Incearca un sejur de neuitat in capitala modei europene
Foto: Bulgarihotels

E primavara, designerii au stabilit deja nota in care va evolua sezonul fashion din acest an, iar tie nu-ti ramane decat sa te dedici sesiunilor de shopping in capitala modei europene, Milano.

De aceasta data vei putea duce experienta vacantelor in Milano la un alt nivel, gratie ofertei venite din partea Bulgari Hotels and Resorts, care a inaugurat un complex in imediata apropiere a Gradinii Botanice din orasul italian, dupa cum anunta Extravaganzi.

O adevarata oaza secreta a relaxarii intr-un peisaj natural te asteapta in aglomerata metropola italiana, resortul Bulgari fiind inconjurat de propriul parc mustind de verdeata.

Decorul este impresionant, zonele publice fiind amenjate astfel incat sa reprezinte cat mai bine nota de opulenta caracteristica brandului italian, impresia generala fiind de sarbatoare a luxului pusa in scena special pentru simturile tale.

Nu iti ramane decat sa te lasi prada rasfatului dat de finisajele din tek si stejar intalnite in saloanele hotelului Bulgari din Milano sau de mobilierul elegant care te asteapta pe terasa.

In apartament, piesa de rezistenta este baia decorata cu piatra de Bihara, cada spatioasa indemnandu-te pe loc sa iti oferi o sedinta prelunga de relaxare in apa.

Bulgari Hotel nu este un loc care sa te tina captiv in camera, ci unul care te imbie sa socializezi si sa incerci noi experiente.

Barul si restaurantul hotelului sunt astfel plasate incat sa te bucuri din plin de decorul natural care inconjoara aceasta locatie de lux, in vreme ce piscina si hammamul te asteapta sa experimentezi ore in sir de rasfat al simturilor.

Sedintele spa sunt realizate cu tot ritualul caracteristic al masajelor de tip indian, expertii Mauli folosind din plin magia plantelor traditionale pentru a-ti relaxa mintea si corpul.

Iar ca totul sa fie perfect pentru tine, hotelul Bulgari se afla chiar la o aruncatura de bat de arterele principale frecventate de amatorii de shopping si de centrele comerciale cel mai cautate de iubitorii de moda din intreaga lume.

#vacanta lux, #hotel spa Bulgari, #hotel Bulgari Milano, #shopping Milano, #sejur Italia , #Vacanta de lux