Vacante de lux pe site-urile de reduceri. Care este oferta

Marti, 28 Februarie 2012, ora 08:48
5079 citiri
Vacante de lux pe site-urile de reduceri. Care este oferta

Romanii cauta nu numai chilipiruri pe site-urile de reduceri, ci si vacante de lux. Printre cele aproape 1.400 de oferte inregistrate in perioada ianuarie-februarie pe site-urile de profil, la categoria "Vacante si Calatorii", apar si oferte de lux.

In ultimele doua luni, romanii au cheltuit 3,5 milioane de euro numari pe vouchere pentru vacante si calatorii pe site-uri de profil din Romania, conform Danielei Mititelu, copywriter al agregatorului Adulmec.ro.

Numarul de cupoane vandute prin intermediul acestor oferte indica faptul ca peste 42.800 de persoane s-au bucurat sau se vor bucura de cateva zile de liniste in perioada urmatoare.

Iata cele mai scumpe oferte inregistrate de agregatorul Adulmec in ultimele doua luni:

1. Dubai - 16.600 lei

Cea mai scumpa vacanta din ultimele doua luni a putut fi achizitionata la pretul de 16.600 lei, iar oferta a inclus 5 nopti de cazare la un hotel de 5 stele, mic dejun, bilet de avion si toate taxele incluse pentru doua persoane.

Voucherul de vacanta oferit de Terra Tour Holidays poate fi "incasat" pana la finalul lunii mai. Hotelul Atlantis, locul unde vor fi cazati cei care au achizitionat oferta, este situat pe o plaja privata de 800 de metri pe insula Palm Jumeirah.

2. Japonia - 11.580 lei

O alta vacanta inedita are ca destinatie Japonia. Pretul voucherului acopera costurile unei singure persoane si include costul avionului si al taxelor de aeroport, cazare pentru 9 zile si un ghid vorbitor de japoneza.

In ciuda pretului exorbitant, cazarea are loc intr-un hotel de doar 3 stele, dar include mic dejun, cinci mese de pranz si trei cine.

Costurile trasportului catre orice alta locatie este acoperit de voucher si include, spre exemplu o calatorie cu tramvaiul in Hiroshima, pana in parcul Pacii, calatoria cu ferryboat-ul pana la insula Miyajima sau o croaziera pe raul Sumida.

3. Rio de Janeiro - 8.999 lei

O a treia vacanta scumpa a avut ca destinatie Rio de Janeiro, cu ocazia celebrului Carnaval ce are loc anual aici si care s-a incheiat saptamana trecuta.

Pentru un voucher ce acoperea sapte nopti de cazare la un hotel luxos de patru stele, Golden Tulip, a carui terasa ofera o priveliste minunata asupra festivalului, turistul primea bilet de avion si mic dejun. Doritorii au trebuit sa scoata din buzunar aproape 9.000 de lei de persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte vacante, #oferte vacanta reducere, #voucher vacanta, #vacante lux , #Vacanta de lux