Vacante de vis: Relaxeaza-te si alege cea mai buna oferta

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
3428 citiri
Vacante de vis: Relaxeaza-te si alege cea mai buna oferta

O vacanta la PortAventura din Spania sau in Costa Brava suna extraordinar in aceste zile in care soarele abia incepe sa se faca simtit. Daca venirea primaverii te inspira, atunci trebuie sa stii ca luna martie este ideala pentru cele mai avantajoase oferte turistice.

Ofertele nu se opresc la plajele exotice, ele ajung pana in Amsterdam si cuprind chiar si unele dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei.

Business24 iti prezinta cele mai luxoase oferte de la Adulmec.ro pentru vacanta ta binemeritata.

Parcul PortAventura - Spania (3.590 lei)

In acest pret intra cazarea pentru 4 nopti pentru 2 adulti si 2 copii. Accesul in parc este gratuit, acesta fiind cel mai mare parc de distractii din Europa. Aici vei gasi piscine cu valuri, piscine speciale pentru copii, cascade, roller coastere, spectacole, magazine variate si 75 de restaurante.

Voucherul include cazare in hotelul Caribe Hotel de 4 stele, mic dejun, cina, transferul de la aeroport si accesul nelimitat in parc.

Malaga (1.299 lei)

Voucherul include cazarea pentru o persoana, timp de 4 nopti la hotelul Posadas De Espana, mic dejun si biletul de avion cu toate taxele incluse.

Hotelul este situat in Parcul Tehnologic Andaluzia, langa gradina botanica, ofera parcare gratuita, internet si o piscina in aer liber.

Costa Brava (1.119 lei)

Sejurul de 5 zile cu cazare la hotelul de 3 stele Miami Park din Costa Brava, cu mic dejun inclus si bilet de avion, va costa doar 1.119 lei de persoana, in loc de 1.915 lei.

Hotelul e situat in centrul frumosului oras de litoral, in apropiere de celebrele plaje catalane. In plus, Barcelona se afla la doar 45 Km de Calella, iar plimbarea cu trenul pana acolo dureaza doar 15 minute.

Amsterdam (245 euro)

Patru zile de relaxare si distractie in "Venetia nordului" va costa 245 euro de persoana. Voucherul include 3 nopti de cazare in hotelul de trei stele Amstel Botel, biletul de avion si taxele de aeroport. Micul dejun este inclus si el, dar asigurarea medicala trebuie achitata separat.

Delta Dunarii (360 lei)

Sejurul in Delta pentru doua persoane costa 360 lei pentru doua nopti de cazare si mic dejun la Complexul Turistic Castalia din Colina.

Sansa de a vedea Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a treia cea mai mare biodiversitate din lume, merita toti banii, iar cateva zile de relaxare va vor face bine.

#vacanta lux, #vouchere vacanta, #reduceri vacanta , #Vacanta de lux