Valea Doftanei: Vacanta ta de lux, aproape de casa

Sambata, 25 August 2012, ora 00:00
10186 citiri
Valea Doftanei: Vacanta ta de lux, aproape de casa

Valea Doftanei este una dintre destinatiile din tara noastra in care iti poti petrece o vacanta de lux la standarde internationale, daca nu ai timp la dispozitie sa faci deplasari in alte tari.

Aceasta zona are cele mai multe zile insorite pe an, timp in care poti face caiac canoe, poti calari si chiar poti practica pescuitul sportiv pe malul lacului Paltinu.

Pentru o experienta cat mai autentica, te sfatuim sa faci o excursie pana la stana sau pana la pastravarie, pentru a lua un mic dejun delicios.

Valea Doftanei, una dintre cele mai importante zone etnografice din Prahova, se afla intr-o zona acoperita de paduri, pasuni alpine, cu plante rare si fauna montana ce merita explorate dintr-un colt in altul.

Daca ti se va face foame dupa plimbarile lungi in aer curat, pensiunile din zona iti pun la dispozitie meniuri traditionale, dar si meniuri exclusiviste, in functie de dorintele tale.

Pieptul de rata cu portocale si fructe, dar si tigaia picanta din carne de caprioara, curcan si carnati de casa, cu mamaliguta fiarta in lapte de capra sunt cateva dintre specialitatile pe care gazdele de la pensiunea Atra Doftana ti le recomanda, daca treci pe la ei.

In cazul in care te hotarasti sa innoptezi aici, trebuie sa stii ca Atra Doftana are opt camere de aproximativ 25-28 de metri patrati fiecare, pe care le poti inchiria pentru 290 de lei pe noapte.

In pret este inclus si micul dejun, acces la sauna, la sala de fitness, dar si biciclete Mountain Bike pentru aventurile tale in natura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Valea Doftanei, #cazare Atra Doftana, #destinatii vacanta lux Romania , #Vacanta de lux