Admira Singapore in toata splendoarea sa

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
3941 citiri
Admira Singapore in toata splendoarea sa
Foto: lexpressfr.

Orasul Singapore te va surprinde prin varietatea obiectivelor turistice si nu numai. Aici poti vizita una dintre cele mai frumoase Gradini Botanice din lume, un templu mai vechi de 1000 de ani si o "fantana dansanta".

Lista de obiective este aproape nesfarsita si cu siguranta vei gasi ceva de facut, pe gustul tau. Dupa ce ai vizitat tot ce ti-ai propus, merita sa te relaxezi pe una dintre plajele acoperite cu nisip fin.

Desigur, trebuie sa incerci si gastronomia locala. Poti incepe cu un mic dejun tipic, format din oua fierte moi si paine prajita acoperita cu gem de cocos.

Business24 te sfatuieste sa gusti si Singapore Vermechilli, un fel de mancare cu branza, legume si taitei, de obicei servita intr-un ananas alaturi de o cana de bere.

Sursa foto: Time

Un obiectiv pe care nu-l poti rata este Chinatown Heritage Centre, locul in care intreaga lume asiatica a secolului al 19-lea a fost complet recreata. Aici interioarele cladirilor, strazile si decorurilor copiaza fidel trasaturile civilizatiei chineze, asa cum era acum doua secole.

Sursa foto: Time

Centrul este mult mai interesant si mai animat decat Muzeul Peranakan sau Muzeul Civilizatiei Asiatice, dar le poti vizita si pe acestea pentru mai multa istorie si cultura.

Nu poti pleca de aici fara sa experimentezi Roata din Singapore, asemanatoare cu London Eye, recomanda Time.

Sursa foto: Time

Pentru suveniruri si cumparaturi indreapta-te catre Orchard Road, artera principala de shopping, unde vei gasi de la magazine mici de producator, pana la reprezentante ale marilor branduri si case de moda: Louis Vuitton, Ermenegildo Zegna sau Dior, conform Your Singapore.

Acesta sunt doar cateva dintre cele mai interesante obiective pe care le poti vedea in Singapore, lista putand fi completata cu templul Hock Keng, Fantana Muzicala sau Templul Sri Krishnan.

Desi aici rata criminalitatii este foarte scazuta si nu sunt niciun fel de atentionari pentru turisti, potrivit Foreign and Commonwealth Office, ar trebui sa te protejezi de intepaturile de tantari, pentru ca in Singapore exista riscul sa te imbolnavesti de febra Dengue.

Daca ai rezolvat si aceasta problema, te vei putea plimba linistit in orasul Leilor, asa cum mai este cunoscut Singapore. Numele orasului vine de la Singapura, ceea ce inseamna Orasul Leilor in limba malaeziana.

Sursa foto: Yoursinapore.com

In cazul in care te-am convins sa vizitezi Singapore, Business24 iti recomanda sa te cazezi la Hotelul Marina Bay, un loc special, gandit pentru rasfatul tau suprem.

Sursa foto: Saflok.com

In primul rand, hotelul dispune de o piscina in aer liber, amplasata la inaltime, in asa fel incat sa poti admira panorama orasului in timp ce te relaxezi in apa.

Bucatarii de talie internationala prepara meniuri din cele mai proaspete ingrediente locale, iar luxul camerelor iti asigura un confort sporit. Preturile pornesc de la 500 de dolari pe noapte, pentru o camera si pot depasi 2000 de dolari, in functie de perioada selectata si de specificul cazarii, dar si de optiunile incluse.

Sursa foto: jnpkorea

In pachetul de baza este inclus accesul la Centrul Banyan Fitness Club, transport cu autobuzul de la aeroport si acces la piscina SkyPark Infinity, cea in aer liber. Pe langa aceste variante, poti opta pentru mic dejun, pentru demipensiune sau pentru toate mesele incluse.

De asemenea, poti alege o camera aflata la un etaj superior, cu vedere panoramica. Daca alegi o astfel de camera vei avea acces la mai multe facilitati din interiorul complexului de lux, cum ar fi SPA, fitness ori sauna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta singapore, #obiective turistice Singapore, #vacanta lux Singapore, #Marina Bay Singapore , #Vacante exotice