Cazare in avion sau in iglu? Iata cele mai ciudate hoteluri din lume

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
3646 citiri
Cazare in avion sau in iglu? Iata cele mai ciudate hoteluri din lume
Noapte romantica la iglu

Cu totii ne dorim vacante de neuitat, insa exista o companie de turism care duce acest lucru la extrem. Airbnb, un start-up de cateva miliarde de dolari, a creat o retea globala de hoteluri cel putin ciudate.

"Doriti sa va cazati intr-un avion sau intr-un iglu?". Acest lucru veti fi intrebat daca veti apela la serviciile Airbnb, compania cu cea mai nebuneasca oferta de servicii de turism din lume.

BusinessInsider.coma selectat 15 dintre cele mai interesante hoteluri din portofoliul Airbnb. Unele au preturi prohibitve, insa altele nu depasesc tarifele unei vacante tipice.

Stai intr-un avion deasupra marii!

Pentru 400 de dolari pe noapte, va puteti caza in acest avion din Costa Rica. Apartamentul cu doua dormitoare, complet echipat, este construit intr-un fuselaj de Boeing 727. Avionul este construit in 1965 si a fost folosit de o companie aeriana din Africa de Sud.

Uita-te la stele din hotelul astronomic!

Pentru exorbitanta suma de 3.858 de dolari pe noapte, puteti privi stelele dintr-un hotel astronomic din Chile. Complexul este format dintr-o serie de domuri, fiecare fiind amenajat ca o camera de hotel. Oaspetii au la dispozitie propriul telescop pentru cu ajutorul caruia pot deslusi misterele cerului.

Incalzeste-te in iglu!

Pentru 189 de dolari pe noapte, poti inchiria un iglu in Ktvavec, cea mai populara statiune de ski din Slovenia. In ciuda aparentelor, aceste movile de zapada asigura o atmosfera placuta si calduroasa. Satul de iglu-uri este reconstruit in fiecare an.

Simte-te copil in casa din copaci!

Pentru a petrece o noapte in aceasta casa din copaci nu trebuie decat sa ajungi in Hawaii, sa te afunzi cateva sute de metri in padure si sa escaladezi cateva roci vulcanice. Insa efortul merita. Acest apartament cu un dormitor are toate dotarile standard si costa doar 215 dolari pe noapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta lux, #vacante exotice, #oferte vacanta, #hotel iglu, #hotel casa copaci, #hotel avion , #Vacante exotice