Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti faci vacanta in Mongolia?

Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 15:34
24121 citiri
Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti faci vacanta in Mongolia?
Foto: Terelj Hotel

Prea putini turisti occidentali se pot lauda ca au experimentat o vacanta memorabila in lux deplin pe meleagurile indepartatei Mongolii.

Cu toate acestea, tara din Orientul Indepartat pare sa ascunda cateva secrete bine pazite, asa cum se dovedeste a fi hotelul de lux Terelj din Parcul Natural Gorkhi-Terelj, aminteste portalul Luxatic.

Terelj se dovedeste o adevarata nestemata turistica a ongoliei, hotelul fiind deschis in cadrul unui fost palat regal. Cotat la 5 stele, Terelj se dovedeste un punct de referinta pentru oricine vrea sa se bucure de lux intr-un decor virgin asa cum este cel al Mongoliei.

Departe de orice asezare urbana, hotelul situsat pe malul raului Terelj este decorat intr-un stil care combina in mod fericit detalii traditionale si moderne din cultura mongola. Marmura, arta traditionala si mobilierul in stil antic ofera o experienta rafinata turistilor ce ii calca pragul.

Peste toate se adauga frumusetea peisajelor din regiune, dar si savoarea preparatelor din bucataria locala sau linistea regasita in saloanele destinate servirii ceaiului, savurarii unui trabuc ori a unui cocktail.

Hotelul are si un centru spa modern, iar oaspetii cu chef de aventura pot incerca diverse activitati traditionale: lectii de calarie in stil mongol, tir cu arcul sau excursii in Parcul National Gorkhi-Terelj.

Pare indeajuns pentru a te simti rasfatat ca un cuceritor al vastelor campii mongole, nu-i asa?

#vacanta exotica, #destinatii turistice, #concediu Mongolia, #hotel Terelj Mongolia , #Vacante exotice