Experiente rafinate: Anantara Angkor, resortul de vis din inima Cambodgiei

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 00:00
3444 citiri
Experiente rafinate: Anantara Angkor, resortul de vis din inima Cambodgiei
Foto: Extravaganzi

Cambodgia este una dintre destinatiile care usor, usor isi castiga locul pe care il merita printre preferintele turistilor aflati in cautarea unor experiente rafinate. Chiar daca pare greu de crezut, resorturi de 4 si 5 stele pot fi gasite lesne aici. Unul dintre ele este Anantara Angkor.

Resortul Anantara Angkor, situat in orasul Siem Reap, capitala provinciei cu acelasi nume, este un refugiu de tip boutique, care seamana indeaproape cu o locuinta kmera, insa mult mai mare si, evident, extrem de luxoasa, dupa cum anunta Extravaganzi.

Camerele si apartamentele sunt amenajate stilat, designul imbinand armonios elemente de decor kmere cu stilul contemporan. Mobilierul din lemn de tec artizanal, tapiseriile specifice zonei si gresia sculptata manual adauga farmecul regional autentic acestui mic paradis.

Cate un majordom personal, extrem de discret, dar foarte atent, sta la dispozitia turistilor, transformand sejurul in acest resort intr-unul cu aer regal. Spa-ul hotelului este locul perfect pentru a te bucura de un rasfat binemeritat.

La cativa pasi de resort se afla cel mai frumos si impunator templu kmer din complexul de temple Angkor, magnificul Angkor Wat, una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale ale zonei.

Pentru cei care iubesc aventura, Anantara ofera si o serie de optiuni extravagante. Turistii pot face tururi cu bicicleta, jeep-ul, ATV-ul sau cu calul, pot opta pentru zboruri private cu avioane ultra-usoare sau pot descoperi misterele padurii inundate si una dintre cele mai mari rezervatii de pasari din regiune.

#vacanta de lux, #vacanta Cambogia, #destinatii exotice , #Vacante exotice