Ghid de vacanta: Destinatii thailandeze pentru concediul tau de vis

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 00:00
4872 citiri
Ghid de vacanta: Destinatii thailandeze pentru concediul tau de vis
Foto: Six Senses

Destinatiile exotice sunt la moda acum, iar o vacanta in Thailanda poate fi condimentata cu cateva placeri suplimentare pe care sa le adaugi bagajului tau de amintiri din concediu.

Mai multe statiuni si centre spa de lux din Thailanda pot face din concediul tau un adevarat vis devenit realitate, combinand placerea de vizita tinuturile nestiute si relaxarea de pe plajele magnifice cu sedinte de masaj thailandez si diverse programe gandite de gazde special pentru tine, potrivit Just Luxe.

Rayavadee Resort

4 vile si 98 de pavilioane cu doua etaje isi asteapta oaspetii la Rayavadee, o statiune din apropierea orasului Krabi.

Aici poti incerca placerea plimbarilor prin gradini tropicale, alaturi de senzatiile tari date de cataratul pe stanci, lectiile de scuba diving, cursurile de initiere in bucataria thailandeza sau plimbarile catre spectaculoasele insule din apropiere, printre care si celebra Phi Phi.

Pretul unei nopti de cazare incepe de la 454 dolari, dar asta depinde si de apartamentul ales si de serviciile solicitate.

Sarojin

Oaza tropicala Sarojin de pe lacul Khoa nu se afla foarte departe de Aeroportul International Phuket, dar este mai ferita de marele val de turisti, fiind rezervata mai ales cunoscatorilor.

Complexul este format din 7 cladiri cu 56 de camere, plus 10 kilometri de plaja privata.

Aici, practicantii sporturilor nautice se vor simti excelent, dar familiile cu copii sub varsta de 10 ani nu au acces in complex.

Cazarea incepe de la 188 de dolari/noapte, iar oaspetii pot incerca placerile sedintelor de spa sau pe cele ale cursurilor de bucatarie traditionala.

Six Senses Yao Noi

Complexul turistic Six Senses se poate lauda cu faptul ca reuseste sa trezeasca toate cele 6 simturi ale oaspetilor care ii calca pragul.

Arhitectura este una traditionala, modelul de business este unul sustenabil, dar luxul nu lipseste din micuta statiune de pe insula Yao Noi.

Pachete de 3 pana la 7 zile de tratament si relaxare sunt oferite turistilor de la 492 de dolari, acestia avand ocazia sa scape pentru o perioada de griji pentru a se regasi intr-un paradis natural intesat cu refugii discrete in care predomina luxul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta thailanda, #ghid vacanta, #concediu exotic, #centre spa Thailanda , #Vacante exotice