Lux in plina salbaticie africana: Incearca un safari de exceptie in Zambia!

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 00:00
5274 citiri
Lux in plina salbaticie africana: Incearca un safari de exceptie in Zambia!
Foto: Extravaganzi

Un safari in inima africana te incanta, dar te si inspaimanta in acelasi timp? Inseamna ca n-ai putea rata ocazia de a studia intreaga fauna exotica din confortul unui complex de lux, intr-o binemeritata vacanta.

Complexul de lux Shumba Camp, aflat in Parcul National Kafue din Zambia, iti propune o vacanta cu adevarat uimitoare, in care salbaticia pura a Africii si luxul erei moderne pot coexista in mod armonios, dupa cum observa portalul Extravaganzi.

Nu te astepta sa gasesti in campiile din Busanga un complex turistic in adevaratul sens al cuvantului, dar fii sigur ca gazdele tale vor avea grija sa te bucuri de tot confortul unei vieti civilizate in tabara de lux cu sase corturi de dimensiunile unor vile confortabile.

Fiecare dintre acestea are in dotare dusuri inchise si in aer liber, dar si terase de lemn de pe care poti savura incantatoarea priveliste a Parcului National Kafue.

O zona de bar completata de salonul restaurant al taberei ofera de asemenea un punct de observatie excelent asupra salbaticiei care inconjoara tabara de lux Shumba.

Pare locul perfect in care sa te refugiezi pentru a-ti incarca bateriile. Ai intr-adevar cu ce sa iti desfeti privirea si sufletul: Parcul National Kafue gazduieste tot ce ti-ai dori sa admiri in fauna africana.

Lei, elefanti, bivoli, antilope, gheparzi, pasari rare si alte zeci de vietati se perinda in voie in jurul taberei din care poti organiza adevarate sedinte de foto-safari.

In plus, gazdele au pus in "meniu" si un strop de cultura locala, dar si aromele inefabile ale gastronomiei din Zambia, fapt ce va condimenta la maxim experienta ta de lux din inima salbaticiei africane.

#vacanta Africa, #safari Zambia, #safari Shumba Camp Zambia, #vacanta exotica , #Vacante exotice