Vacante trasnite: cazare intr-o cusca de hamsteri sau intr-un balon pe malul marii

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
4064 citiri
Vacante trasnite: cazare intr-o cusca de hamsteri sau intr-un balon pe malul marii

Te-ai intrebat vreodata cum este sa dormi intr-o cusca de hamsteri sau pe un cub de gheata? Preferi natura si te-ar incanta ideea de a dormi intr-un balon pe o plaja? Gasesti aici cateva hoteluri din Franta care te-ar putea interesa.

Ti-ai dorit vreodata sa poti rula pe roata dintr-o cusca de hamster? Sau sa bei dintr-o sticla mare de apa montata pe perete? Exista un hotel in Franta, doar pentru tine, hotelul Villa Hamster, scrie Weburbanist.

Unitatea de cazare are camere de oaspeti proiectate sa semene cu niste custi pentru hamsteri. Camera are paturi din fan, prevazute cu roti de fier. Pentru a ajunge la salteaua traditionala din fiecare camera, trebuie sa urci printr-un tub. In ceea ce priveste baia, poti opta intre o toaleta obisnuita sau talasi.

Numele hotelul Kube vine de la decoratiunile interioare sub forma de cub de gheata din receptie. In unele camere ale hotelului se poate dormi la o temperatura de -10 grade, pe paturi acoperite cu piei de animale. Insa exista si camere create pentru relaxare, decorate in nuante de albastru si lila.

Inchiriaza un cort in forma de balon, aseaza-l pe malul marii si vei avea parte de o vacanta de neuitat. Fiecare camera a hotelului CristalBubble are o suprafata de 13 metri si dispune de un pat king size. Acesta este cu siguranta cel mai confortabil mod de a dormi sub cerul liber. Conceput pentru doi adulti, camera "Bubble" poate fi extinsa prin adaugarea unei camere pentru copii.

Acest grup din 9 bungalouri ciudate pe o insula in estul Frantei este o unitate de cazare perfecta pentru cei care iubesc arta pop din anii 1960. Apartamentele Museumotel, care au bai private si o vedere la mare, sunt "pietenoase" si cu bugetul tau, pretul unei nopti de cazare incepand de la 55 de euro.

Imaginati-va ca dormiti intr-un pod pe acoperisul unei locuinte cu o vederea uimitoare la Turnul Eiffel. Este exact experienta de care vei avea parte la Hotelul Everland. Hotelul a fost cocotat pe Palais de Tokyo, dispunand de o singura camera decorata de un celebru designer.

#hotel cusca de hamster, #hotel balon , #Vacante exotice