Vezi cum arata destinatia perfecta pentru o vacanta de vis in Fiji

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 00:00
6325 citiri
Vezi cum arata destinatia perfecta pentru o vacanta de vis in Fiji
Foto: Namale Fiji

Taramurile tropicale te vor atrage intotdeauna prin peisajele luxuriante si relaxanta caldura a soarelui, iar daca la toate acestea adaugi si confortul unei statiuni de lux din Fiji ai toate ingredientele pentru o vacanta de vis.

Si nu esti singurul care priveste cu pofta la toate surprizele pe care Namale Resort&Spa le pregateste oaspetilor, ba chiar te afli intr-o companie selecta in care regasesti numele unor vedete precum Russell Crowe, Edward Norton, Meg Ryan, Mike Myers sau Quincy Jones, dupa cum mentioneaza portalul Extravaganzi.

O fosta plantatie de pe insula Vanua Levu s-a transformat in statiunea cea mai cautata din arhipelagul Fiji. 19 vile si bungalouri construite in stil traditional iti sunt puse la dispozitie in acest complex de lux.

Decorul fantastic, plajele private si o atmosfera care combina luxul rafinat cu aventura dau o nota unica statiunii, iar serviciile de lux din cadrul saloanelor spa nu vin decat ca o completara necesara pentru a intra cu totul in atmosfera degajata de acest loc magic.

Fiecare casa din complex dispune de paturi king-size, acces la terase private, piscina, minibar, dotari pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, pastrand in acelasi timp aerul constructiilor traditionale din Fiji.

Aproape toate serviciile sunt incluse in pachetul all-inclusive, iar tu vei fi tratat intr-adevar regeste, stocul de bauturi din minibar fiind reimprospatat zilnic, iar mesele putand fi comandate inclusiv noaptea.

Programul oferit de gazde include spa, masaj, dar si plimbari in natura, mese romantic servite pe plaja sau in decorul fantastic al unor cascade din apropiere, ba chiar si plimbari calare pe traseele care strabat insula Vanua Levu, a doua ca marime din arhipelag.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta exotica, #vacanta lux, #destinatii turistice, #concediu Fiji, #Namale Resort Fiji , #Vacante exotice