Vrei o escapada exotica? Viziteaza Australia si Noua Zeelanda

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
3280 citiri
Vrei o escapada exotica? Viziteaza Australia si Noua Zeelanda

Indepartata Australie nu mai constituie de mult timp o piedica pentru cei care vor sa admire fascinanta bariera de corali, impozantele orase industriale sau frumusetea muntilor ce se revarsa treptat catre plajele agitate de valuri indraznete si apele azurii.

La inceputul acestei toamne, Business24 si Paralela 45 va propun un circuit in Australia si Noua Zeelanda, o intreaga aventura intre marile orase Melbourne si Sydney, presarata cu numeroase excursii destinate descoperirii sublimului peisaj exotic australian.

Calatoria va debuta in orasul Doha, unde va avea loc imbarcarea pentru prima destinatie, Melbourne, careia ii va fi dedicata oprirea la Catedrala anglicana Sf. Paul, renumita pentru stilul sau gotic, amplasata in locul in care a avut loc prima slujba crestina din istoria orasului.

In continuare puteti vizita Cladirea Expozitiei Regale, unul dintre monumentele internationale protejate de UNESCO, in care s-au desfasurat cele mai importante expozitii internationale din Australia coloniala sau va puteti destinde in frumoasele Gradini Fitzroy cu plimbari printre numeroasele alei imprejmuite de copaci, iar seara veti avea ocazia sa admirati misterioasele bufnite ce se lasa asteptate de catre vizitatori.

In cea de-a patra zi nu trebuie sa ratati Gradina Botanica Regala, situata pe malul sudic al Raului Yarra, unde colectiile de trandafiri si camelii abunda locul cu miresme feerice, iar gradina cu mirodenii, un loc inedit pentru raritatea plantelor si a tablourilor cromatice, ce va va incanta toate simturile. Ziua poate continua pe Insula Philip, unde veti asista la un spectacol ce ii va avea ca actori principali pe minunatii pinguini pitici, ce isi croiesc voios drumul spre cuiburile lor, intr-o parada ce pare a fi special creata pentru incantarea turistilor curiosi.

Urmatoarea destinatie din Noua Zeelanda este reprezentata de orasul Waitomo, unde veti avea ocazia sa vizitati faimoasa Pestera de Licurici, inramata intr-un decor modern, in mare parte creat din lemn, unde traiesc specii unice in lume. Admirati apoi pestera cu impresionantele stalactite si stalagmite intr-o plimbare subterana cu barca.

Calatoria continua cu o oprire in Roturua, cea mai importanta destinatie din Noua Zeelanda, fiind cunoscuta pentru gheizerul Pohutu, care arunca jeturi de apa la o inaltime de 20 de metri si valea cu izvoare termale Whakarewarewa, cu ape ce au numeroase proprietati terapeutice asupra organismului, precum regenerarea celulara, revigorarea pielii, intarirea oaselor sau tratarea astmului si rinitelor alergice.

In continuare veti fi introdusi in atmosfera de poveste din Te Anau, o zona pitoreasca reprezentativa pentru Noua Zeelanda, in care se gaseste Lacul Wakatipu, faimos datorita peisajelor expresive ce par a fi scoase din tablourile marilor artisti plastici. Cateva cadre din trilogia Stapanul Inelelor au fost filmate aici.

O zi va fi dedicata orasului Sydney, asezonat cu numeroase constructii moderniste spectaculoase, printre care Opera sau Harbour Bridge. Plimbarea va include siParcul Featherdale Wildlife in care veti face cunostinta cu fauna specifica australiana - canguri, koala, emu, caini dingo sau diavoli tazmanieni -, urmand ca ziua sa se incheie cu vizitarea arenei Sydney 2000, locul in care s-au desfasurat fastuoasele Jocuri Olimpice.

Aventura australiana nu se va termina fara a ajunge in una dintre cele mai vizitate regiuni exotice, Marea Bariera de Corali. Veti porni intr-o croaziera uluitoare ce va va dezvalui cel mai mare recif de corali din lume - 6.000 de specii de crustacee, moluste, broaste testoase si delfini -, locul in care pasionatii de sporturi acvatice se vor putea bucura de practicarea snorkeling-ului.

Circuitul Paralela 45 in Australia si Noua Zeelanda cu plecare din 7 noiembrie are pretul de 3.990 euro si cuprinde 13 nopti de cazare la hoteluri de trei si patru stele, mic dejun si patru mese de pranz, transport cu avionul companiile Qantas Airway si Air New Zealand, transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei, vizite si intrari la obiective turistice, ghid local pentru vizite si insotitor de grup roman. Tariful nu include taxele de aeroport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Australia, #vacanta Noua Zeelanda, #oferte Australia, #oferte Noua Zeelanda , #Vacante exotice