CNVM a validat noul Consiliu de Administratie al Depozitarului Central

Miercuri, 22 Decembrie 2010, ora 12:10
1617 citiri
CNVM a validat noul Consiliu de Administratie al Depozitarului Central

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a validat luni noul Consiliu de Administratie al Depozitarului Central, iar directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Valentin Ionescu, va fi presedintele Consiliului, potrivit unui comunicat.

Astfel, cei opt administratori care au primit avizul CNVM sunt Valentin Ionescu, Doru Bolos, Carmen Dumitrescu, Alexandru Ioan, Bogdan Ivan, Cecilia Manta, Cristinel Popescu si Adrian Tod-Raileanu.

Octavian Dragolea, reprezentantul IFB Finwest, desi a fost ales de actionari la inceputul lunii septembrie, s-a retras invocand probleme de sanatate.

Bursa de Valori Bucuresti este cel mai mare actionar al Depozitarului Central, cu o participatie de 66,8 la suta.

Depozitarul Central realizeaza operatiuni de decontare si compensare pentru tranzactiile derulate pe bursa, precum si servicii de registru pentru companiile listate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#bursa, #central, #cnvm, #depozitarul , #stiri Valentin Ionescu