Basescu ii ia cardul lui Vreme, daca taxele nu se vor plati on-line

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 18:12
2323 citiri
Basescu ii ia cardul lui Vreme, daca taxele nu se vor plati on-line

Presedintele Basescu i-a cerut ministrului Telecomunicatiilor, Valerian Vreme, sa implementeze pana in martie informatizarea platii taxelor pentru persoanele fizice, amenintandu-l, in gluma ca in caz contrar ii va lua cartea de credit, potrivit NewsIn.

Traian Basescu s-a referit la Vreme in contextul in care le-a spus ministrilor sa demareze rapid investitiile preconizate pentru realizarea programelor, deoarece Fondul Monetar International a fost de acord cu depasirea deficitului bugetar preconizat daca aceasta va surveni doar ca urmare a unui nivel mai mare al investitiilor.

"Nu aveti nicio justificare sa spuneti avem limitat deficitul. Faceti licitatiile, platiti avansul si dati drumul la lucrari", a afirmat Basescu.

Presedintele si-a exprimat speranta ca un precautionary agreement cu FMI nu va trebui sa impuna prevederi referitoare la informatizarea sistemului de plati a taxelor.

"Concluzia este ca sustin un acord cu Fondul care sa vizeze consolidare fiscala, simplificarea sistemului fiscal din Romania, utilizarea fondurilor de la UE, flexibilizarea pietei fortei de munca.

Banuiesc ca nu o sa ajungem sa punem informatizarea, domnul ministru Vreme, in acordul cu Fondul, pentru ca o sa se faca.

Si aia pentru persoane fizice, nu numai companii, da? Martie am inteles ca-i termenul, martie...", a spus seful statului.

Apoi Basescu a schimbat tonul cu o gluma care l-a amuzat vizibil. "Daca nu, o sa-ti iau tie cartea de credit. De tot", a adaugat presedintele razand. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#basescu, # vreme, # card, # plati, # online , #stiri Valerian Vreme