Huawei deschide in Romania un centru de suport global: 80% din angajati vor fi romani

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 07:49
2677 citiri
Huawei deschide in Romania un centru de suport global: 80% din angajati vor fi romani

Producatorul chinez de echipamente IT&C Huawei intentioneaza sa deschida in Romania al patrulea centru de suport global, primele trei fiind localizate in China, India si Mexic, care va fi deservit de 1.500 de angajati pana la finele anului 2014, din care 80% vor fi romani. 

 

Anuntul a fost facut de directorul general al companiei Huawei Romania, Jeff Wang, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, se arata intr-un comunicat al Ministerului Comunicatiilor remis MEDIAFAX.

"Suntem bucurosi ca unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente telecom este prezent in Romania si speram ca si pe viitor sa investiti pe piata comunicatiilor electronice din tara noastra.

In acelasi timp, este foarte important faptul ca o mare parte a angajatilor Huawei sunt romani si avem convingerea ca numarul lor va creste, pe masura ce veti extinde si dezvolta serviciile oferite de companie", a declarat ministrul Valerian Vreme.

Directorul general al Huawei Romania, Jeff Wang, a precizat ca pana la sfarsitul anului 2014 compania va avea 1.500 de angajati, din care 80% vor fi romani, se precizeaza in comunicat.

In 2010, Huawei si Romtelecom au dotat cu tehnologie de ultima generatie de comunicatii cu fibra optica un laborator al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

 

#huawei, # centru de suport global huawei , #stiri Valerian Vreme