Ministerul Comunicatiilor anunta Romania Digitala

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 17:24
1358 citiri
Ministerul Comunicatiilor anunta Romania Digitala

Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, a anuntat ca Centrul National de Management pentru Societatea Informationala, Centrul National Romania Digitala si Centrul National de Supercomputing se vor comasa si se va infiinta Centrul "Romania Digitala". 

In urma acestei comasari, sase posturi de conducere vor fi desfiintate, se vor reduce cheltuielile administrative si cele cu personalul si va exista un singur presedinte, arata Evz.

Ministrul a declarat ca exista un proiect de HG care prevede toate aceste schimbari, insa acest act normativ nu poate fi consultat in sectiunea de transparenta decizionala a site-ului MCSI.

De asemenea, potrivit documentului de presa, Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom) va fi si ea reorganizata, 450 de posturi urmand a fi desfiintate.

“In vederea eficientizarii companiei s-a urmarit reducerea cheltuielilor legate de personal, cheltuielilor legate de deplasari, precum si reducerea sporurilor de responsabilitate si complexitate”, explica reprezentantii MCSI in comunicatul de presa.

#ministerul comunicatiilor, #romania digitala , #stiri Valerian Vreme