Vosganian: Trebuie schimbat stilul de guvernare!

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 16:10
1058 citiri
Vosganian: Trebuie schimbat stilul de guvernare!

Primul lucru important pentru USL este modificarea stilului de guvernare, a declarat, sambata, la Iasi, vicepresedintele PNL senatorul Varujan Vosganian.

"Apelul meu catre toti colegii nostri este sa nu vada venirea USL la guvernare ca pe o posibilitate de a recupera viata netraita pana acum. Este un act de sobrietate pe care ar trebui sa-l invatam.

Dincolo de aceasta atitudine care ar trebui sa fie noua si ar trebui sa impace poporul roman, ar trebui sa readuca justitia sociala. Uriasa diferenta dintre PDL si USL este ca USL poate realiza un parterneriat pe termen lung, poate oferi un parteneriat social pentru foarte multi ani", a spus Vosganian, intr-o conferinta de presa.

Liberalul a subliniat totodata ca noua guvernare trebuie sa reafirme reintregirea reala a veniturilor, la nivelul celor din 2010. Conform acestuia, un prim pas ar fi trebui sa inceapa cu indexarea salariilor si va trebui urmat cu reintregirea nominala a veniturilor.

"Reafirmam acest obiectiv si vom propune romanilor, bugetarilor, un parteneriat care trebuie indeplinit", a punctat Varujan Vosganian.

El a mai afirmat ca un alt obiectiv important al guvernului USL il reprezinta indreptarea tuturor deficientelor semnalate de Uniunea Europeana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#declaratii Varujan Vosganian, #obiective guvern USL, #Varujan Vosganian Cabinet Ponta , #PNL