Vosganian despre remaniere: este doar o amenintare

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 15:14
1111 citiri
Vosganian despre remaniere: este doar o amenintare

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca daca si cei de la PD socotesc ca Guvernul nu e bun si trebuie remaniat, inseamna ca lucrurile sunt tragice, precizand ca remanierea trebuia facuta inainte de legile de austeritate si adaugand ca declaratia e o amenintare.

Intrebat cum comenteaza declaratia liderului PDL Ioan Oltean potrivit caruia se pregateste o remaniere a actualului Guvern catrre sfarsitul anului, Vosganian a replicat ca este o declaratie cu totul aiuritoare.

"E o declaratie cu totul aiuritoare, pentru ca daca un Guvern trebuie remaniat, inseamna ca nu e bun, iar daca nu e bun, trebuia remaniat inainte de elaborarea pachetului de masuri de austeritate.

Iar daca domnul Oltean crede ca trebuie remaniat, atunci trebuia sa spuna ca Guvernul trebuia remaniat inainte, nu dupa. Adica Guvernul e prost, sa-l lasam sa faca programul de austeritate si dupa aceea il imbunatatim", a spus liberalul.

Liderul PNL a subliniat ca "daca pana si cei de la PD socotesc ca guvernul nu e bun atunci inseamna cu lucrurile sunt tragice".

El a mentionat ca "totul e complet lipsit de logica" precizand ca aceasta declaratie este "inca un semn ca PD a pierdut complet carma si Guvernul sau trebuie sa plece".

"Atunci cand vrei sa remaniezi guvernul il remaniezi inainte si nu-l lasi sa faca prostii si apoi il remaniezi. Dar, dupa opinia mea, e doar un fel de amenintare catre ministri. Si independentii de tip Seitan si Vladescu vor trage ponoasele faptului ca s-au inhaitat cu PD-ul", a conchis Vosganian.

Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
Ministerul Energiei va propune abrogarea printr-o ordonanţă de urgenţă a „taxei pe soare” pentru prosumatori, a anunţat ministrul PNL Sebastian Burduja. Liberalul a adăugat că această...
#declaratie, #guvern, #oltean, #remaniere, #vosganian , #stiri Varujan Vosganian